EXCLUSIV

Cântăreţ român celebru, salvat de la faliment de soţie, după lipsa concertelor din pandemie. Cum a început femeia să facă bani pe internet

Alexandru Catalan 09.05.2021, 17:12

Solistul român Ovi Jacobsen a cunoscut celebritatea, alături de Paula Seling, în 2010, când au obținut bronzul, la Eurovision, cu antrenanta piesă “Playing with fire”, egalând astfel performanţa Luminiţei Anghel și a trupei Sistem, care au făcut furori cu melodia “Let me try”. La vreme de pandemie, artistul este susținut financiar de soția norvegiancă: ”Ea importă din țara natală produse din lână merinos”, ne-a spus Ovi, pentru impact.ro.

Ovi și Paula Seling vor să mai facă o încercare pentru trofeul Eurovision

Ovi şi Paula Seling visează în continuare la marele trofeu Eurovision, după bronzul din 2010, și locul 12, cu piesa ”Miracle”,  în 2014, așa că, anul viitor, intenționează să-și încerce din nou norocul: “Iureşul ăsta eurovisionistic, dacă pot spune aşa, a rămas oarecum în destinul meu muzical şi mă bucur pentru asta. Cine ştie, poate alături de Paula Seling, voi încerca şi a treia oară, că e cu noroc. Vom vedea. Sunt multe lucruri de pus la punct”, a declarat Ovi, pentru impact.ro.

Anul acesta, el a făcut parte din juriul care a desemnat solistul care va reprezenta Elveţia, în marea finală a concursului, din 22 mai, de la Rotterdam, Olanda. România va fi reprezentată de Roxen. Dar Ovi va mai bifa o colaborare anul acesta cu organizatorii celebrului concurs muzical. Alături de Paula Seling, Ovi va fi implicat într-un nou proiect al celor de la EBU, organizatorii concursului Eurovision, organizat de televiziunile naţionale, cel mai probabil la toamnă, menit să marcheze ieşirea din pandemie a artiștilor.

Cantaret roman celebru, salvat de la faliment de sotie, dupa lipsa concertelor din pandemie. Cum a inceput femeia sa castige bani pe internet
Ovi Jacobsen si Paula Seling

Ovi s-a căsătorit în Norvegia, dar în urmă cu zece ani a revenit în România cu soția și cu cei doi copii

Ovi a locuit timp de 20 de ani în Norvegia, însă, după succesul de la concursul ”Eurovision”, a revenit în România, împreună cu soţia și cu cei doi copii. Solistul a preluat numele de familie al soţiei, devenind, din Ovi Cernăuţeanu, Ovi Jacobsen:

“Din dorinţa de a ajuta lucrurile mi-am schimbat numele de familie. Oricum, am avut mereu o istorie cu acest nume, fiindcă bunicii se numeau Cernăuţi şi cred că ruşilor nu prea le-a plăcut asta, aşa că tatălui i-au schimbat numele în Cernăuţeanu. Când am decis să iau numele soţiei am făcut-o în cunoştinţă de cauză, respectând nişte convenţii şi din fosta mea ţară de adopţie. Dar iată că soţia mea s-a obişnuit foarte bine cu clima şi mâncarea din România!”, mai spune Ovi.

”Soția și-a deschis o mică firmă, importă din Norvegia produse din lână merinos”

Ovi susține că “jumătatea lui” înţelege deja foarte bine limba română: “Nu mai sunt în siguranţă de când Kitty şi-a îmbunătăţit semnificativ cunoştinţele de limba română. Nu mai pot vorbi liber, cu prietenii, căci înţelege foarte bine, chiar dacă nu poate pronunţa foarte bine. Asta e, nu mă pot supăra. În pandemie, Kitty a predat limba norvegiană pentru studenţi și pentru români sau de oriunde din altă parte. În plus, şi-a deschis şi o mică firmă, online, «Mica Norvegie», prin care a importat produse din lână norvegiană, celebra lână merinos, foarte apreciată peste tot în lume”, mai precizează Ovi.

Artistul şi soţia lui, Kitty, mai păstrează legătura cu Norvegia, fosta lui ţară de adopţie. Cei doi au acolo o fată, pe Sofia, cadru medical, fiica vitregă a lui Ovi, dar şi pe Martin, băiatul lor cel mare, care a decis să urmeze cursurile liceale în ţara nordică. Asta în timp ce mezinul, Phillipe, de 15 ani, e pasionat de muzică. Puștiul a ales să urmeze Colegiul Naţional de muzică “George Enescu”.

Urmăriți Impact.ro și pe