Cântăreaţa din România care are zeci de animale. Îi trebuie o avere să le îngrijească. „Eu mă ocup şi de curăţenie” (exclusiv)

Badea Violeta 08.02.2022, 18:54
Cântăreaţa din România care are zeci de animale. Îi trebuie o avere să le îngrijească. „Eu mă ocup şi de curăţenie” (exclusiv)

În timp ce multe persoane din România preferă să abandoneze suflete nevinovate, o cântăreață dovedește că este o mare iubitoare de animale. Aceasta are o inimă mare și îngrijește zeci de viețuitoare, de la pisici, până la cai. Vedeta cheltuie o avere pentru îngrijirea acestora. Iată de câte animale se ocupă!

De câte animale are grijă o cântăreață din România

O cântăreață din România este o mare iubitoare de animale. Ionela Guzic, căci despre ea este vorba, are grijă de câini, măgari, cai, pisici și chiar și de un miel. Vedeta cheltuie o adevărată avere pentru a le îngriji, însă nu regretă niciun leu.

„Nu am câini de rasă, am doar maidanezi. Mi-am dorit ca schimbarea să plece de la mine. Eu locuiesc momentan la apartament, nu am un teren al meu. Am 5 câini la o curte din București, plătesc pentru ei, alți 10 la Ploiești.

Plătesc oamenii să aibă grijă de ei, nu îmi permit să îi țin la apartament, deja am 3 cățeluși. Dau 6.000 de lei pe lună, dar fac și voluntariat.

Eu mă ocup de curățenie și de tot ce înseamnă cuști, hrană. Toate animalele sunt înregistrate pe numele meu, am vreo 60 de câini, vreo 7 cai, un miel, pisici și 2 măgari.”, a declarat Ionela Guzic, citată de Playtech.ro.

Ionela Guzic
Ionela Guzic

De unde a plecat această pasiune a vedetei

Ionela Guzic a precizat că pasiunea ei pentru animale s-a manifestat încă din copilărie. Aceasta a fost marcată de tot ce a văzut în satul său natal.

Mai exact, aceasta a observat că foarte mulți oameni obișnuiau să arunce animalele ca pe niște gunoaie. Acest lucru a afectat-o foarte mult și a decis să se implice în salvarea viețuitoarelor.

„Am crescut într-un sat din Oltenia, când eram mică erau foarte multe cazuri de abuzuri împotriva animalelor. Casa părinților mei era lângă pădure. Regula într-un sat cu privire la ultima casă are legătură cu a arunca totul, de la gunoaie la animale. M-a afectat foarte mult acest lucru, nimeni nu se implica în salvarea animalelor.

Am început în liceu, după ce am terminat școala generală în satul respectiv, să fac voluntariat și să plec în alte țări pentru a lupta pentru drepturile animalelor.

Am observat că sunt alte reguli, alte drepturi, alte legi. Mi-am dorit să îndemn oamenii să facă voluntariat, să lupte pentru animale. Este grav dacă încurajezi violența împotriva animalelor. De aici a plecat totul, din mediul rural, mi-am dorit să fac ceva.”, ne-a spus Ionela Guzic.

Frumoasa cântăreață a mai precizat că își dorește să lanseze un nou album pentru ca toți admiratorii săi să-i asculte melodiile. Amintim că piesa „În lacrimi aș veni la nunta ta” a făcut ravagii în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...