Animalele care sunt atrase de antenele lui Elon Musk. Se întâmplă în zilele reci

Stan Filon 10.01.2022, 20:49
Animalele care sunt atrase de antenele lui Elon Musk. Se întâmplă în zilele reci

Antenele lui Elon Musk atrag anumite animale! O imagine postată de un internaut pe o rețea de socializare s-a viralizat, după ce acesta a spus că are probleme cu internetul și nu știe dacă este o problemă a rețelei sau o problemă cauzată de vreo cinci pisici. Internauții s-au distrat pe seama fotografiei respective, însă problemele par destul de serioase pentru rețeaua de internet a milionarului Elon Musk, de care se plâng din ce în ce mai mulți utilizatori.

Animalele acestea sunt atrase de antenele lui Elon Musk

Milionarul american Elon Musk a lăsat cu gura căscată o întreagă planetă, în urmă cu mai bine de doi ani de zile, când a lansat în spațiu o adevărată constelație de sateliți utilizați pentru serviciul de internet Starlink de la SpaceX. Ei bine, pe lângă utilizatorii de internet, milionarul Elon Musk se pare că a făcut fericite și anumite animale, care caută cu disperare antenele sale de recepție de pe Pământ, mai ales în timpul anotimpului rece.

Asta a observat un american, care a postat o fotografie pe o rețea de socializare cu antena sa de la Starlink în care s-au cuibărit nu mai puțin de cinci pisici! Afară era frig, chiar căzuse zăpada, așa că felinele au fost atrase de căldura emanată de antena lui Elon Musk.

Animalele care sunt atrase
Animalele care sunt atrase

De ce sunt atrase animalele

„Starlink funcționează perfect până când pisicile descoperă că antenele de satelit degajă un pic de căldură în zilele mai reci”, a scris utilizatorul de Twitter Aaron Taylor în ajunul Anului Nou, citat de Futurism.

„Mi-am verificat discul cu o cameră termică și aceasta a arătat că întreaga antenă, chiar și partea din spate, este caldă. Deci, în general, ați putea vedea animale sub sau în jurul ei dacă este montată la sol”, a declarat un alt abonat Starlink.

Rețeaua de internet a lui Elon Musk nu a primit recenzii foarte bune. Nu se știe dacă de vină sunt animalele atrase de antene sau o problemă de configurare, însă utilizatorii s-au plâns în mai multe rânduri că rețeaua de internet nu ar funcționa la parametrii promiși. Recent, sateliții lansați de Elon Musk în spațiu au fost subiect de scandal, când stația spațială chineză a trebuit să se abată pur și simplu din calea lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...