Cântăreață celebră din România, suspectă de cancer. E alertă în showbiz-ul de la noi

Beatrice Dumitru 21.04.2023, 14:55
Cântăreață celebră din România, suspectă de cancer. E alertă în showbiz-ul de la noi

O cântăreață cunoscută din showbiz-ul românesc a ajuns de urgență la spital și a trecut prin momente de grele din cauza unei probleme pe care o are la piciorul drept. Aceasta se teme că ar putea avea cancer și așteaptă rezultatele analizelor. Cine este vedeta care se confruntă cu această problemă.

Vedeta din showbiz, suspectă de cancer

Artista traversează una dintre cele mai dificile perioade ale vieții sale, fiind suspectă de cancer. Ea a suferit o intervenție chirurgicală la piciorul drept, după ce a sesizat o umflătură care îi provoca durere, iar acum așteaptă rezultatul biopsiei.

Maria Andria, căci despre ea este vorba, a ajuns imediat pe masa de operație după ce a făcut mai multe investigații amănunțite cu ajutorul cărora a descoperit că are o formațiune crescută pe os. Rezultatul biopsiei va stabili dacă aceasta are sau nu cancer, dar Maria Andria speră să nu fie diagnosticată cu această boală cruntă.

Cântăreață celebră din România, suspectă de cancer. E alertă în showbiz-ul de la noi
Maria Andria. Sursa foto: Facebook

Am avut niște infecții în picior, trebuie duse la biopsie să vedem dacă am cancer sau nu. Au crescut niște formațiuni pe os, m-au tăiat foarte mult, șapte cm. Mă simt foarte rău, urmează să aflu pe 5 mai dacă am cancer sau nu. Simțeam aceste formațiuni când dădeam cu mâna, erau ca un nodul mare, așteptam să treacă Paștele ca să mă operez. Am stat 2 ore în operație, nu pot să calc în picior, mă doare foarte mult. Am fost anesteziată local, a durat mult operația, s-au făcut multe cusături, e mare tăietura. Să dea Dumnezeu să fie bine. Stau cu sufletul la gură să văd ce iese la biopsie, mă rog să nu fie cancer, să fie orice altceva, dar nu cancer”, a spus Maria Andria, pentru Spynews.ro.

„Se poate ajunge să-mi taie piciorul”

Maria Andria nu i-a spus iubitului ei că s-a operat pentru că a vrut să îl protejeze de problemele prin care ea trece. Cântăreaței îi e foarte teamă că ar putea avea cancer și a mărturisit că în cazul în care ar fi diagnosticată cu această boală ar lua în calcul să se despartă de partenerul său.

Nici nu i-am spus iubitului meu că mă operez. Știu că poate, doamne ferește, poate să fie cancer. Eu dacă o să am cancer, doamne ferește, o să vreau să mă despart, că nu vreau să-i stric viața lui, că se poate ajunge chiar să-mi taie piciorul, că am infecție la os, mi s-a umflat tot piciorul”, a mai declarat Maria Andria.

Maria Andria a devenit faimoasă cu piesa „Love in Dubai”, lansată în anul 2016. Ea este cunoascută și ca blonda lui Cătălin Scărlătescu, după ce în urmă cu câțiva ani cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...