Cu ce se ocupă, de fapt, CRBL în Spania. Artistul a plecat definitiv din România

Iancu Andreea 24.11.2020, 14:48
Cu ce se ocupă, de fapt, CRBL în Spania. Artistul a plecat definitiv din România

A dispărut din atenția publicului după ce a participat la competiția Asia Express, de la Antena 1, însă artistul pare să fi avut planuri mari de viitor. CRBL a plecat definitiv din România și s-a stabilit în Spania alături de soția și fiica sa. El a povestit întreaga experiență în cadrul unui interviu recent.

Ce face CRBL în Spania, după ce a ales să plece definitiv din țară

De aproximativ trei luni de zile CRBL a ales să părăsească România și să opteze pentru o altă țară. Astfel, el împreună cu soția și fiica au pornit într-o experiență la mai bine de 3.000 de kilometri distanță, în Spania. Cuplul a descoperit ce presupune să locuiești într-o casă pe plajă și se bucură din plin de această nouă etapă a vieții. Deși își doresc să rămână definitiv acolo, cei trei fac deocamdată doar o probă de acomodare.

Eduard Mihail Andreianu alias CRBL a luat o decizie radicală alături de soția și fiica sa. La vârsta de 42 de ani, artistul a realizat că își dorește să trăiască o experiență nouă, departe de România. Primul contact cu Spania l-au avut într-o vacanță, în urmă cu cinci ani de zile. Pe atunci, CRBL, Elena și fiica celor doi, Alessia, care avea doar 10 anișori, s-au îndrăgostit de țara din Peninsula Iberică după ce s-au simțit minunat în concediu. Și pentru că le-a plăcut atât de mult, aceștia au decis să se mute în Spania pentru o perioadă mai lungă.

Astfel, din luna septembrie, CRBL și familia s-au mutat în Spania, mai exact în apropiere de Valencia, în Benicassim. Unul dintre cele mai frumoase aspecte ale noii șederi constă în locuința de pe plajă, pe care au închiriat-o. Aici, artistul se bucură de inspirație pentru albumul special la care lucrează.

CRBL a plecat în Spania alături de soția și fiica sa
CRBL a plecat în Spania alături de soția și fiica sa

CRBL: „Pentru mine este o gură de aer, am renăscut”

Deși a plecat din România, majoritatea lucrurilor sale dragi le-a purtat cu el în zborul către Spania. Chiar dacă a omis colecția de kendama, CRBL și-a adus toată aparatura muzicală și și-a creat propriul studio, în casa de pe malul mării.

În timp ce el se bucură de noua locație, fiica și soția se simt în largul lor, apreciând această vacanță prelungită.

Fetele sunt foarte bine, Alessia merge la școală în continuare. A început un sistem de învățământ british în România și acum îl continuă. Pentru ea este o bucurie că face acea școală. V-am spus, suntem într-o vacanță prelungită. În 2021 ne vom apuca de niște proiecte foarte interesante, a povestit CRBL la emisiunea „Vorbește Lumea”, de la Pro TV.

Principala temere a multor români care aleg calea străinătății este adaptarea la țara adoptivă. CRBL a mărturisit că Spania i-a primit frumos și chiar se bucură să se integreze treptat în comunitate.

Ne integrăm ușor – ușor în comunitatea asta și pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă și de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum, a dezvăluit CRBL, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...