Candidează Florin Cîțu la șefia PNL? Răspunsul surprinzător al premierului

Stan Filon 14.05.2021, 10:37
Candidează Florin Cîțu la șefia PNL? Răspunsul surprinzător al premierului

Vrea premierul Florin Cîțu să preia frâiele Partidului Național Liberal? Ei bine, șeful Executivului a fost întrebat recent dacă va candida pentru funcția de președinte al liberalilor. Ce a răspuns Florin Cîțu, vedeți în rândurile de mai jos!

Candidează Florin Cîțu la șefia PNL?

Premierul Florin Cîțu a fost invitat la Digi 24, unde a vorbit și despre viitorul Partidului Național Liberal. Șeful Executivului a fost întrebat de moderatorul emisiunii dacă își va depune candidatura pentru a deveni președintele PNL. Acesta a spus că ”nu există niciun congres în acest moment, deocamdată nu a fost anunțat”, a spus el.

”Va trebui să fie congres la PNL, pentru că au fost alegeri și e și statutul PNL care spune că după alegeri trebuie să fie un congres. Să se anunțe congresul și vom vedea ce facem atunci. Eu îmi fac treaba la Guvern pentru români, avem rezultate foarte bune. Măsurile pe care le-am luat anul trecut au dat rezultate, măsurile pe care le-am luat anul acesta dau rezultate, avem cea mai mare creștere a economiei”, a adăugat el.

Candideaza Florin Citu la sefia PNL
Candideaza Florin Citu la sefia PNL

”Suntem sub asalt din partea socialiștilor”

Întrebat dacă este un discurs de candidat, Cîțu a răspuns: ”Nu e discurs, ăsta e adevărul. Ceea ce am făcut și facem în această perioadă facem în timp ce suntem sub asalt din partea socialiștilor, sunt și câteva extreme și tot am reușit”.

Liberalii nu scapă de atacurile social-democrailor, care zilnic vin cu acuzații la adresa guvernărilor liberale din ultima perioadă. Un ultim atac a fost lansat de Gabriela Firea. Senatoarea i-a acuzat pe liberalii Florin Câțu și Ludovic Orban că au distrus pur și simplu o generație de elevi, prin închiderea școlilor și trecerea cursurilor în mediul online.

Senatoarea PSD cere de urgență deschiderea școlilor pentru toți elevii. ”Cerem, din nou, redeschiderea tuturor școlilor și testarea în masă a elevilor și a profesorilor! Guvernul trebuie să renunțe la presiunea vaccinării, asupra profesorilor și să pună în aplicare, urgent, un plan concret de testare în toate unitățile de învățământ. Guvernele conduse de Orban și de Cîțu au nenorocit o întreagă generație de elevi! Au refuzat testarea, deși știau că cei mici nu se pot vaccina, și au ținut școlile închise, deși știau că mii de elevi nu au acces la învățământul on line”, a anunțat Gabriela Firea, pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...