Când vremea e mereu frumoasă. Acestea sunt cele mai senzuale prezentatoare meteo din lume. Sunt şi românce în top

Mirabela Năstase 21.01.2021, 15:08

Vremea e mereu frumoasă când e vorba despre cele mai frumoase prezentatoare de meteo din lume. Unde mai pui că într-un astfel de top întâlnim și românce. Iată, așadar, ce frumuseți prezintă vremea!

Vreme frumoasă cu prezentatoare frumoase

  1. Yanet Garcia

Ea ocupă primul loc în topul celor mai sexi prezentatoare din lume. Este originară din Mexic, are 30 de ani, și un corp și un chip perfecte. Se întreține, evident, cu mult sport, a fost și model în trecut, însă nu a fost atrasă de la început de televiziune.

        2.  Susana Almeida, Mexic

Ocupă locul doi în acest top. Susana are audiențe record și știe cum să atragă publicul în fața televizoarelor. A făcut și anumite gafe la tv, stfel că mai multe imagini din timpul jurnalului meteo au devenit virale pe rețelele de socializare.

Yanet Garcia din Mexic
Yanet Garcia din Mexic

         3. Gabriela Grechi, Italia

S-a făcut remarcată imediat prin frumusețea sa, apărând în mai multe reclame TV, dar și în seriale precum „Casa Vianello, Finalmente soli” și „O la va o la spacca”. Și la meteo s-a făcut remarcată atât prin frumusețe, cât și prin ținute provocatoare.

         4. Jackie Guerrido, Puerto Rico

S-a născut în Puerto Rico și are o imagine de invidiat. Are mii de admiratori datorită formelor voluptoase.

          5. Ramona Olaru

Iată că în acest top o avem și pe Ramona Olaru, de pe plaiurile mioritice. Aceasta prezintă rubrica meteo la emsisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. Aceasta are mulți admiratori și pe conturile de socializare, postând de fiecare dată imagini incendiare cu ea.

Citește mai departe pe stiridinlume.ro. 

Urmăriți Impact.ro și pe