Când vor să se căsătorească Antonia și Alex Velea. Planurile lor pentru 2021 (Exclusiv)

Iancu Andreea 08.01.2021, 20:00
Când vor să se căsătorească Antonia și Alex Velea. Planurile lor pentru 2021 (Exclusiv)

De mai bine de șapte ani, Antonia și Alex Velea își doresc să își oficializeze relația. Cei doi artiști au fost nevoiți să aștepte ca judecătorii să se pronunțe în dosarul de divorț pe care artista îl avea cu fostul soț, Vincenzo Castellano. Acum că instanța a decis că artista este liberă, cuplul își planifică petrecerea mult așteptată de nuntă.

Care sunt planurile de nuntă pe care Antonia și Alex Velea le au pentru 2021

Deși Antonia și Alex Velea formează o familie deja de multă vreme, având împreună doi băieți, pe Dominik și Ackim, cuplul nu a putut să își oficializeze relația. Artista nu a putut divorța de fostul soț, italianul Vincenzo Castellano, tatăl fetiței sale. Cei doi foști parteneri se aflau într-un proces de divorț în fața instanței pentru custodia Mayei. După mai bine de șapte ani de așteptare, decizia judecătorilor a fost pronunțată, iar Antonia este acum o femeie liberă și în acte.

Pentru că au așteptat de atât de multă vreme să își oficializeze relația, Antonia și Alex s-au gândit să organizeze totul abia după decizia instanței. Astfel, vara lui 2020 le-a adus o veste bună celor doi, după încheierea procesului de divorț. Din păcate, pandemia a reprezentat noua piedică în calea fericirii lor, pe care artiștii speră să o depășească anul acesta. Potrivit playtech.ro, Antonia și Velea își doresc să își unească destinele anul acesta, iar în cadrul evenimentului să îi boteze și pe cei doi fii ai lor.

Antonia și Alex își doresc un botez și o nuntă perfectă, mai ales că au așteptat atâta. Ceea ce nu pot face însă, în acest moment, în care sunt interzise orice fel de evenimente cu un număr mare de persoane. Dacă totul va decurge așa cum își doresc, vor organiza nunta și botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aștepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au așteptat divorțul, au declarat apropiați ai cuplului pentru sursa citată.

Velea și Antonia au împreună o familie minunată, alături de cei doi băieți și de Maya, fiica din prima căsătorie a artistei
Velea și Antonia au împreună o familie minunată, alături de cei doi băieți și de Maya, fiica din prima căsătorie a artistei

Ce se întâmplă cu Maya, fiica Antoniei cu fostul soț

Maya, fiica Antoniei din prima căsătorie, trăiește în Italia alături de tatăl său, Vincenzo Castellano. Cu toate acestea, fetița a putut călătorii în România pentru a-și vedea mama și s-a bucurat să îi cunoască și pe frățiorii ei. Totuși, decizia instanței a făcut ca Vincenzo să fie cel care are custodia exclusivă a minorei. Chiar și așa, Antonia a reușit să obțină dreptul de a merge în vizită la fiica sa alături de cei doi băieți ai săi și de Alex Velea, actualul său partener.

Deși ar fi avut dreptul, Antonia a ratat să-și petreacă sărbătorile cu Maya, din cauza pandemiei. Artista a obținut dreptul de a-și aduce fiica în România și în urma unei anchete ce a avut loc la noul său domiciliu, aceasta demonstrând că fetița va putea beneficia de cele mai bune condiții și că nimic nu-i va lipsi, au povestit apropiații Antoniei, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe