Cu cine rămâne Maya, fetița Antoniei, după divorț. Decizia de ultimă oră a tribunalului

Iancu Andreea 19.11.2020, 13:34
Cu cine rămâne Maya, fetița Antoniei, după divorț. Decizia de ultimă oră a tribunalului

De șapte ani de zile, Antonia și fostul său soț, Vincenzo Castellano, se judecă în privința custodiei fiicei lor, Maya. Deși are o nouă familie, alături de Alex Velea, artista nu a renunțat la primul său copil, Astfel, Antonia a reușit să afle cu cine va rămâne Maya, în urma deciziei tribunalului.

Ce decizie au luat judecătorii în cazul fetiței Antoniei, Maya

În sfârșit Antonia se poate considera o femeie liberă. Aceasta a avut de înfruntat șapte ani dificili, în încercarea de a divorța de primul său soț și tatăl Mayei. Acum Antonia și Alex Velea își pot vedea liniștiți de familia lor și de cei doi copii ai cuplului. Totuși, Maya va rămână în continuare în familie, având în vedere decizia luată de judecători.

Dorul de fiica sa a măcinat-o pe Antonia în tot acest timp, în care Maya s-a aflat mai mult în Italia, cu tatăl său. După un mariaj care a durat din 2011 până în 2013, Antonia și Vincenzo Castellano au ales să se despartă, în ciuda fetiței pe care o aveau împreună. De atunci, cei doi foști parteneri se luptă în instanță pentru custodie.

Procesul a fost finalizat de curând, iar judecătorul a decis cu cine va rămâne Maya, fetița Antoniei. Această hotărâre a Instanței este una care pare să îi mulțumească pe ambii părinți. Potrivit avocatului artistei, atât Antonia, cât și Vincenzo, vor avea custodie comună.

“Întreaga problemă dintre cei doi este rezolvată. Custodia este comună. Nu avea cum să fie custodie exclusivă. Fetița va fi și la unul și la celălalt, în functie de situații, de cum va fi programul școlar, de cum va fi pandemia. Acum toate situațiile sunt rezolvate. Nu au avut bunuri de împărțit. Doar chestiuni de divorț și de minori, care s-au rezolvat pe cale amiabilă. Fiecare este mulțumit de felul în care s-au desfășurat lucrurile”, a declarat avocatul Antoniei, citat de viva.ro.

Antonia și Vincenzo Castellano sunt părinții Mayei
Antonia și Vincenzo Castellano sunt părinții Mayei

Ce spune fostul soț despre Antonia

Deși și-au spus adio acum multă vreme și în ciuda drumurilor la tribunal, Vincenzo Castellano, fostul soț al Antoniei, are numai cuvinte frumoase la adresa artistei. Acesta mărturisea în urmă cu mai mult timp că fosta sa soție nu este o materialistă, afirmând că este un om cu suflet bun.

“Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Velea. (…) Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă”, spunea Vincenzo Castellano.

Urmăriți Impact.ro și pe