Cum s-au cunoscut, de fapt, Antonia și Alex Velea. ”Nu știam cum să îi spun”

Iancu Andreea 02.07.2020, 14:49

Antonia și Alex Velea sunt un cuplu frumos, extrem de apreciat de fani. Iar asta se datorează faptului că cei doi se iubesc sincer. Se pare că povestea de dragoste dintre ei a apărut într-un mod brusc și s-au îndrăgostit iremediabil. Totuși, inițial, Antonia și Alex au avut o relație de amiciție o lungă perioadă de timp.

Velea, îndrăgostit nebunește de soția lui

Începutul celor doi este unul demn de filmele romantice. Velea a povestit, conform viva.ro, că inițial au fost foarte buni prieteni, dar au descoperit că se potrivesc din prima.

Înainte să fim iubți am fost prieteni o perioadă destul de lungă timp în care ne-am cunoscut, au fost 3-4 ani în care am fost amici. Ne-am cunoscut la studio. Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat ați vedea că e și mai frumoasă pe interior. Adică frumusețea asta care te lasă cu gura căscată, te lasă mască ar fi umbrită de frumusețea interioară. Nu că simt că m-am schimbat în bine, m-a ajutat în absolut tot, a spus Alex.

Artistul a mărturisit că pur și simplu își adoră soția și este extrem de recunoscător să o aibă alături.

Aș putea să vorbesc foarte mult de Antonia în general. O iubesc extrem de mult. Sunt încântat de ea, o ador cu toată ființa mea, aș face orice pentru ea. Amândoi am trecut prin căsnicii eșuate și nu știu ce ar fi fost dacă nu ar fi apărut ea în viața mea.

Tatuajul pe care îl poartă vedeta pentru Alex
Tatuajul pe care îl poartă vedeta pentru Alex

Reacția Antoniei la declarația lui Velea

Pe de altă parte, Antonia și-a expus și ea sentimentele față de soțul său. Ba chiar a menționat faptul că Alex a rămas mut de uimire când a aflat că vedeta îi va dărui și al doilea băiețel.

Acum e momentul să le spunem că noi ne potrivim și că eu te iubesc foarte mult! De când eram mai mică, îmi doream 3 copii. Se întâmplă în viaţă să te desparţi. Nimeni nu îşi doreşte asta atunci când e şi un copil la mijloc. Nu-i doresc nimănui să facă asta. Sunt de principiu ca un copil să crească într-o familie cu doi părinţi care sunt împreună, să fie o familie unită. Când i-am spus şi a doua oară că sunt gravidă, era de-a dreptul şocat, a spus Antonia.

De asemenea, pentru a-i face o demonstrație de iubire, Antonia și-a tatuat și cifra 13 între sâni, reprezentând ziua de naștere a lui Alex.

Urmăriți Impact.ro și pe