Scene șocante la Kanal D! Scandal monstru la Puterea Dragostei

Mirabela Vasile 07.10.2020, 21:01
Scene șocante la Kanal D! Scandal monstru la Puterea Dragostei

Scandal monstru la Puterea Dragostei. Incident de fără precedent între concurenții Nicos și Alexandra! Cei doi au recurs la violență. Tânărul a aruncat cu apă peste concurentă. Într-un moment de furie, Alexandra a apucat o vază și a încercat să o arunce în direcția lui Nicos.

Scandal monstru la Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat de fapt în casa concurenților

Nu este prima dată când lucrurile iau o întorsătură neașteptată în casă. Jignirile și momentele de violență sunt destul de prezente, iar lucrurile se pare că se precipită din ce în ce mai rau. Ultima întâmplare face ca Nicos să arunce cu apă peste Alexandra. Gestul tânărului a șocat întreaga casă a concurenților.

”Doamna Cristina, pe bune? Este normal?!”, a spus Alexandra. Cristina i-a spus lui Nicos că e liber să plece dacă își dorește asta.

Cum sunt aleși concurenții pentru a putea face parte din emisiune

În sezonul 2, Bianca si Livian au luat marele premiu de 10.000 de euro.  La doar o zi după ce s-a terminat sezonul 2 Puterea Dragostei, Kanal D a anuntat deja noii concurenti: 7 băieți și 7 fete. Evident, după ce mai mulți tineri s-au înscris pe site-ul emisiunii, aceștia au fost aleși în funcție de tipologia fiecăruia. Doar ei pot asigura un spectacol ce va ține publicul cu sufletul la gură. De altfel, scandalul este prezent în fiecare ediție.

Noul sezon este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, înlocuind-o astfel pe Andreea Mantea, care va realiza o nouă emisiune, tot la Kanal D.

Ce s-a intamplat la Puterea Dragostei
Ce s-a intamplat la Puterea Dragostei

Amendă mare pentru emisiunea ”Puterea dragostei” de la DNA

Emisiunea a fost sancționată de CNA pentru mai multe emisiuni din perioada 6 august-19 august, din cauza limbajului trivial folosit de concurenţi.

„Eu nu am auzit nicio înjurătură, niciun cuvânt licenţios. În majoritatea timpului nu au fost motive de a se sancţiona ceva. În această emisiune au fost nişte momente mai tensionate, dar în acest caz cuvintele licenţioase au fost acoperite.

Toată lumea ştie ce conţine această emisiune. Sunt tineri de 20 de ani care au un asemenea comportament, nu avem ce să facem. Este o emisiune de divertisment în care sunt filmaţi sute de ore.

Noi cenzurăm momentele care sunt nepotrivite de difuzat, acoperim toate cuvintele licenţioase. Moderatoarea le atrage atenţia concurenţilor şi încearcă să modereze discuţia. Sesizările sunt total în neconcordanţă cu ce s-a văzut pe post“, a susţinut reprezentantul postului TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI