Andreea Mantea își ascunde sarcina? Burtica suspectă pe care vedeta Kanal D a încercat să o ascundă la plajă FOTO

Ioana Bucur 14.08.2021, 20:20

O clipă de neatenție i-a dat de gol secretul? Bruneta a postat imagini incendiare din vacanță, însă fanii au început să se întrebe dacă nu cumva Andreea Mantea încearcă să și ascundă…sarcina! Ce a lăsat vedeta Kanal D să se vadă, la plajă.

Andreea Mantea, însărcinată cu al doilea copil?

Vedeta Kanal D se bucură de câteva zile de liniște și relaxare, departe de grijile de acasă și împarte cele mai frumoase momente din escapada exotică cu fanii care îi urmăresc activitatea pe rețelele de social media.

Însă un videoclip postat recent de ea a stârnit o adevărată furtună în secțiunea de comentarii, oamenii fiind convinși că Andreea Mantea își ascunde sarcina în spatele unei pălării de plajă pe care pare că o folosește ca scut în imaginile publicate.

„Ce faci atunci când nu vrei să se termime vacanța?” este singura descriere pe care a făcut-o vedeta când a postat clipul video. Internauții nu au ezitat să o întrebe dacă nu cumva se pregătește să devină mamă pentru a doua oară:

„Ești însărcinată?”, „Se ascunde o burtică de graviduță”, „Cel mic o să aibă un frățior sau o surioară??”, „Urmează să ne anunți ceva?”, „Vacanță plăcută, și dacă ești însărcinată este fix treabă ta, viața ta îți aparține și să își mai vadă fiecare de lungul nasului”, „Tu ești însărcinată! Nu cred că ești balonată, cum am citit!!!”. „Nu mai are voie să fie balonată? Ea nu mănâncă?”, a spus un alt internaut.

Andreea Mantea își ascunde sarcina
Andreea Mantea

Andreea Mantea a suferit cumplit în timpul relației cu Cristi Mitrea, tatăl băiețelului său: „Mi-a fost prea rușine”

Când a venit vorba despre relațiile sale amoroase, Andreea Mantea a ales să păstreze discreția. Vedeta Kanal D a făcut însă o serie de dezvăluiri teribile despre modul în care s-a purtat cu ea fostul partener, Cristi Mitrea, chiar și în perioada în care era însărcinată.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut.

Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec”, a spus Andreea Mantea.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...