Când se întoarce Simona Gherghe la TV. A stabilit data. ”Abia aștept”

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 13.01.2022, 15:12
Când se întoarce Simona Gherghe la TV. A stabilit data. ”Abia aștept”

Simona Gherghe este o prezentatoarea îndrăgită din cadrul Antenei 1, aceasta devenind celebră pentru rolul său de moderator al știrilor și ulterior, al emisiunii Acces Direct. În ultimii ani însă, vedeta a ales să se mute în platoul reality show-ului matrimonial Mireasa. Prezentatoarea Simona Gherghe a anunțat când se întoarce la TV, în cadrul unui nou sezon al emisiunii. Vedeta a făcut dezvăluirea mult așteptată.

Show-ul Mireasa revine la Antena 1. Simona Gherghe a dezvăluit când se întoarce la TV

Prezentatoarea Simona Gherghe este urmărită de mulți telespectatorii care apreciază reality show-ul matrimonial Mireasa, care și-a încheiat anul trecut cel de-al patrulea sezon. O nouă ediție este programată să apară însă cât de curând la Antena 1. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, a precizat când se întoarce la TV, în postura de moderator.

Vedeta a anunțat că îi așteaptă pe concurenți să intre din nou în casa Mireasa pentru a-și găsi sufletul pereche. Simona Gherghe a precizat că reality show-ul va fi difuzat zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00, însă și sâmbăta, când are loc gala săptămânală, de la ora 13:30. Cel mai important aspect pe care telespectatorii trebuie să îl cunoască este faptul că prezentatoarea îi întâmpină cu un nou sezon Mireasa din 22 ianuarie.

„Abia aştept să-i cunosc pe curajoşii care vor intra în casa Mireasa, în cel de-al cincilea sezon al iubirii. Am emoţii, sunt sentimentele fiecărui început şi mi-e dor şi de telespectatorii fideli ai emisiunii, care ne-au ajutat să avem audienţe record, sezoanele trecute. Aşadar, ne vedem pe 22 ianuarie, începând cu ora 13:30, la Antena 1!”, a anunțat Simona Gherghe.

Simona Gherghe a anunțat când revine la TV
Emisiunea Mireasa urmează să revină în programul de la Antena 1

Al patrulea sezon al show-ului Mireasa este pe punctul să înceapă

Începând din 22 ianuarie, la Antena 1, o nouă serie de concurenţi, alături de cele mai apropiate persoane din viața lor, intră în casa Mireasa. Tinerii dornici să își găsească sufletul pereche se luptă totodată și pentru a câștiga marele premiu, în valoare de 40.000 de euro. În sezonul trecut, Ela și Petrică au fost câștigătorii premiului generos. Aproximativ un milion de telespectatori din întreaga țară au urmărit cu emoție finala Mireasa difuzată pe data de 19 decembrie 2021.

Câștigătorii din sezonul patru, Ela și Petrică, au reușit să depășească problemele din competiție și au deocamdată o relație sudată. Cei doi îndrăgostiți au părăsit casa Mireasa cu premiul de 40.000 de euro, dar au plecat și atingându-și scopul principal, de a forma un cuplu. Câștigătorii au recunoscut că au de gând să își achiziționeze o casă cu banii din emisiune.

Pe de altă parte, pe locul al doilea s-au plasat Raluca și Ion, în timp ce pe a treia poziție s-au clasat Ana și Alex. Un cuplu de îndrăgostiți a ales însă să nu se căsătorească în emisiune, Maria și Marius luând decizia de a nu se lăsa influențați de presiunea competiției.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...