Scandal de zile mari la TV, CNA trebuie să intervină. Ce acuzaţii li se aduc Simonei Gherghe şi Gabrielei Cristea de către fanii emisiunii “Mireasa. Capriciile Iubirii”

Badea Violeta 26.11.2021, 07:55

Simona Gheorghe și Gabriela Cristea se află în mijlocul unui scandal uriaș! Cele două prezentatoare TV au primit critici dure în mediul online. Fanii emisiunii „Mireasa” le aduc acuzații grave. Iată ce le reproșează telespectatorii show-ului de televiziune!

Simona Gheorghe și Gabriela Cristea, acuzat de fanii emisiunii „Mireasa”

„Mireasa” este una dintre cele mai urmărite emisiuni TV. Sezonul 4 se apropie de final, așa că spirite sunt încinse la maximum. De curând a izbucnit un scandal uriaș pe grupurile online unde se regăsesc fanii show-ului difuzat de Antena 1 și Antena Stars.

Telespectatorii le acuză pe cele două prezentatoare TV, Gabriela Cristea și Simona Gherghe, că ar favoriza un concurent. Este vorba de Ion. Internauții spun că ambele gazde ale emisiunii o cunosc pe mama acetsuia, motiv pentru care i se permite cam orice.

Fanii „Mireasa” sunt atât de nemulțumiți încât au amenințat că că vor face sesizare la CNA. Aceștia spun că mama lui Ion ar fi fost educatoare copiilor uneia dintre vedete.

„Mama lui Ion este educatoarea fetelor Gabrielei Cristea, nu a copiilor Simonei.”, a scris un telespectator.

„Chiar serios… sau ați spus așa? Înseamnă că totul este show.”, întreabă uimit un alt fan al emisiunii.

„Da, vă spun din sursă sigură.”, a răspuns telespectatorul.

„Staff, știu că este grupul oficial al emisiunii. Dacă nu luați masuri cu Ion a lui Saulescu o să scriu cu mânuța mea sesizare la CNA. Nu e normal ca Ion să-și bată joc de toată lumea din casă și mai ales de o mamă! Rușine Simona Gherghe, rușine Antena 1!”, amenință un fan al show-ului.

„Dar chiar nimeni nu are numărul de telefon din redacție? Chiar nu putem face o plângere la CNA împotriva emisiunii și împotriva lui Ion… haideți să facem tot posibilul să îl scoatem pe Ion din emisiune.”, completează un alt telespectator.

Simona Gherghe
Simona Gherghe

Cum au reacționat cele două prezentatoare

Simona Gherghe și Gabriela Cristea au răspuns acuzațiilor care li se aduc. Cele două prezentatoare TV spun că nu o cunosc pe mama concurentului. Acestea au precizat că regulamentul show-ului este extrem de strict și cei din echipă nu pot interveni.

„Eu nu o cunosc pe mama lui Ion. Chiar și dacă ar cunoaște-o cineva din echipă, nu ar mai intra în emisiune. Doamne ferește! Eu nici nu vreau să îi cunosc pe concurenți când sunt în etapa de casting, pentru că vreau să fiu surprinsă, să fie un reality-show cu adevărat.

Astfel de zvonuri apar pentru că fiecare concurent are grupul lui de susținători și este unul dintre modurile în care îi susțin, lansând astfel de speculații”, a spus Simona Gherghe, citată de Fanatik.

De asemenea, Gabriela Cristea a negat informațiile apărute în mediul online. Prezentatoarea TV a declarat că fetițele ei merg la grădiniță în Corbeanca și nu se pune problema să o cunoască pe mama lui Ion.

„M-a bușit râsul. Fiecare om e liber să spună ce vrea, să își dea frâu liber imaginației. Nu o cunosc pe mama lui Ion. Am înțeles că e educatoare, dar cred că predă undeva în București. Fetele mele merg la grădiniță în Corbeanca, deci NU, nicio legătură! Nu o cunosc pe mama lui Ion nici de la distanța distanțelor!

Cât despre favoritisme, nu am avea nimic de câștigat ca prezentatoare, ori ca televiziune. Există niște reguli foarte clare și nu putem interveni. Noi nici măcar nu votăm”, a precizat soția lui Tavi Clonda.