Motivul pentru care Simona Gherghe nu mai apare la Antena 1. Ce moment: „Hai, că trecem şi peste asta”

Stan Filon 01.01.2022, 15:28
Motivul pentru care Simona Gherghe nu mai apare la Antena 1. Ce moment: „Hai, că trecem şi peste asta”

Simona Gherghe nu mai apare la Antena 1 de ceva timp, iar fanii au observat acest lucru. Acum a venit și explicația. Prezentatoarea show-ului „Mireasa” este în concediu de două săptămâni deja și mai are câteva zile libere. Dacă în mod normal ne relaxăm în concediu, altfel stă treaba cu Simona Gherghe, care a mărturisit acum că ar vrea să meargă la serviciu, doar pentru a se…odihni.

Acesta este motivul pentru care Simona Gherghe nu mai apare la Antena 1

Simona Gherghe este fericita mămică a doi copii. Ana Georgiana și Vlad Ioan sunt însă foarte activi, lucru care o epuizează pur și simplu pe simpatica prezentatoare de televiziune. Recent, aceasta a postat un mesaj pe Instagram în care a spus efectiv că ar dori să meargă mai repede la serviciu, epuizată de cei doi copii.

„Bună, în a nu știu câta zi după Crăciun. Spuneți-mi, vă rog, că și ai voștri fac o mie de tantrumuri pe zi, că refuză să doarmă la prânz, că nu te mai poți înțelege cu ei, că este haos. Și că, uneori, e drept că îmi trece repede, parcă aș vrea să mă întorc la muncă, să mă odihnesc un pic. Hai, că trecem și peste asta. Nu, nu mă plâng… n-am băut nimic. Sunt în vrie de când am intrat practic în vacanță, de când suntem în programul acesta fără niciun program, de fapt. Asta e, recunosc, nu ne mai înțelegem om cu om în casa asta, am fost și fără bunici, dar o să supraviețuim. O să plecăm în curând la munte, la schi și o să fie perfect”, a spus Simona Gherghe pe InstaStory.

Acesta este motivul pentru care Simona Gherghe nu mai apare la Antena 1
Acesta este motivul pentru care Simona Gherghe nu mai apare la Antena 1

Când revine Simona Gherghe pe micile ecrane

Simona Gherghe este o mamăcă tare fericită, care vrea să le facă toate poftele celor mici. „Povestea s-a încheiat așa: i-am dat pufuleți ( n.r. Vlad) , apoi a vrut ciorbă. Ideea e că am decis să nu mă mai stresez. În mod normal m-aș fi agitat că nu mănâncă…”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa de Instagram.

Vedeta de televiziune se încarcă cu energie pozitivă acasă, printre cei dragi, deoarece o așteaptă un an plin de muncă, odată cu debutul noului sezon Mireasa, care va avea loc începând cu luna ianuarie. Simona Gherghe lucrează de 20 de ani la Antena 1 și a fost mereu una dintre cele mai apreciate vedetele ale postului de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...