Când se deschid ștrandurile din București 2022. Locaţia în care Valentina Pelinel dă liber la distracţie

Badea Violeta 25.05.2022, 15:26
Când se deschid ștrandurile din București 2022. Locaţia în care Valentina Pelinel dă liber la distracţie

Valentina Pelinel a preluat, începând de anul acesta, toate afacerile de la prima soție a lui Cristi Borcea. Este vorba despre hotelul din Olimp, dar și despre cele două ștranduri din București. Hotărâtă să demonstreze că este perfect capabilă să aducă profit, frumoasa blondină a trecut deja la treabă și a anunțat marea deschidere a celor două locații pe care le are în Capitală.

Ștrandurile Valentinei Pelinel își deschid porțile

Vara se apropie cu pași repezi, așa că oamenii se pregătesc să ia cu asalt ștrandurile din Capitală, mai ales dacă temperaturile vor fi ridicate. Dacă nu ai timp să mergi la mare, poți vizita cele două ștranduri ale Valentinei Pelinel.

Acestea se află în sectorul 6 al Bucureștiului, sunt proaspăt renovate, au numeroase facilități pentru public, iar prețurile sunt extrem de avantajoase. Vorbim despre Magic Place Grant Aqua Park, fostul Ștrand Ciurel, și Magic Place Parc Summer Waves, cunoscut ca ștrandul Moghioroș.

„#Varamagica 2022 începe în parcul acvatic Magic Summer Waves

Începând de săptămâna viitoare, în funcție de vreme, vă așteptăm să petrecem atât Ziua Copilului cât și sezonul de vară în locația din Drumul Taberei 115.

Magic Summer Waves”, a scris Valentina Pelinel pe pagina sa oficială de Facebook.

Magic Place Aqua Park
Magic Place Aqua Park

Care sunt tarifele

Pe rețelele sociale ale celor două locații au fost afișate și tarifele. Astfel, doritorii trebuie să știe că intrarea pentru adulți va costa 45 de lei/persoană, cea pentru elevi, studenți, pensionari și persoane cu dizabilități – 40 de lei/persoană. Tarifele sunt valabile de luni până vineri.

În weekend, adulții trebuie să scoată din buzunare 65 de lei/persoană, în timp ce elevii, studenții, pensionarii și persoanele cu dizabilități trebuie să plătească 50 de lei/persoană.

Abonamentul pentru adulți costă 399 de lei și cuprinde 10 intrări. În schimb, cel pentru elevi, studenți, pensionari și persoanele cu dizabilități costă 299 de lei. Abonamentul all-season pentru adulți costă 699 de lei, iar cel pentru elevi, studenți, pensionari și persoanele cu dizabilități costă 499 de lei.

În zilele de marți ale lunii iunie, Magic Place Grant Aqua Park și Magic Place Parc Summer Waves pregătesc o surpriză pentru familiile care le calcă pragul.

Mai exact, copiii cu vârsta sub 14 ani vor beneficia de intrare liberă, oferta fiind în sistem 1+1. Însă, aceștia trebuie să prezinte certificatul de naștere în format digital (poză pe telefon) sau fizic (copie xerox).

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...