Abonamentul pe care DIGI îl oferă gratuit clienţilor săi. Toţi utilizatorii ar trebui să aibă habar

Stan Filon 11.03.2022, 13:28
Abonamentul pe care DIGI îl oferă gratuit clienţilor săi. Toţi utilizatorii ar trebui să aibă habar

Vin vești bune pentru clienții DIGI. Compania pune gratuit la dispoziția celor care au abonament de televiziune cu extraopțiunea HBO sau MAXPAK noi funcționalități și experiențe de streaming premium. Toate acestea vin prin intermediul aplicației HBO Max, care înlocuiește platforma HBO GO, deținută de WarnerMedia.

Abonamentul pe care DIGI îl oferă gratuit clienţilor săi

HBO Max vine cu cele mai bune producții marca Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals și este disponibilă tuturor clienților DIGI care au activat sau vor activa extraopțiunea MAXPAK, respectiv HBO. Clienții DIGI care dețin serviciile de televiziune digitală (prin cablu sau satelit, pachetul Bază) și una dintre extraopțiunile HBO sau MAXPAK vor avea acces complet la HBO Max, fără costuri suplimentare.

Clienții DIGI care sunt abonați la pachetul de televiziune și activează una dintre cele două extraopțiuni, HBO sau MAXPAK, cu doar 13 lei, respectiv 15 lei/ lună, se bucură de acces gratuit la conținutul disponibil pe platforma HBO Max. Activarea extraopțiunii poate fi solicitată online, pe DIGI.ro, într-unul dintre magazinele DIGI, cât și prin apel la serviciul Relații Clienți.

Abonamentul pe care DIGI il ofera gratuit clientilor sai
Abonamentul pe care DIGI il ofera gratuit clientilor sai

Entertainment la cel mai înalt nivel

DIGI, alături de partenerul HBO, își dorește să ofere abonaților o experiență de vizionare îmbunătățită, bazată pe preferințele de consum ale acestora. Caracteristicile optimizate ale aplicației includ personalizările a până la 5 profiluri, conectare simultană pe 3 dispozitive și posibilitatea înregistrării unui număr nelimitat de echipamente pentru fiecare abonament. Pe HBO Max vor fi disponibile și titluri în format 4K, iar conținutul audio este bazat pe tehnologia Dolby Atmos 5.1.

Trebuie știut faptul că abonații existenți care folosesc un smartphone vor descărca aplicația HBO Max din Google Play (pentru utilizatorii Android) și App Store (pentru utilizatorii iOS), iar ulterior se vor conecta cu numele de utilizator și parola pe care le utilizau anterior pentru autentificarea în HBO GO.

Dacă folosesc un Smart TV, utilizatorii vor descărca HBO Max din magazinul de aplicații al televizorului, apoi se vor conecta cu numele de utilizator și parola pe care le utilizau anterior pentru autentificarea în HBO GO. Clienții care aleg să urmărească HBO Max folosind un laptop sau PC vor accesa site-ul www.hbomax.com, se vor conecta cu numele de utilizator și parola pe care le utilizau anterior pentru autentificarea în HBO GO, iar în situația în care au uitat credențialele, le pot recupera, accesând site-ul: https://play.hbomax.com/forgotpassword.

Clienții care nu au avut cont HBO GO până acum, trebuie să descarce aplicația din Google Play și App Store și să își creeze cont pe hbomax.com/ro și să urmeze instrucțiunile din site entru a beneficia de producții la cele mai înalte standarde.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...