Când se decide soarta ministrului Muncii. Florin Cîțu: „Să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult”

Mihnea Tălău 07.02.2022, 13:40
Când se decide soarta ministrului Muncii. Florin Cîțu: „Să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult”

Liderul PNL, Florin Cîţu, a afirmat, luni, că nu s-a discutat despre demisia ministrului Muncii, Marius Budăi şi că îşi exprimă opiniile în interiorul coaliţiei de guvernare. El este de părere că este important să se stea „mai puţin la televizor” şi să se muncească mai mult.

„E important să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult”

„Pe noi ne interesează să implementăm PNRR. Aşteptăm, avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie, două sunt importante la Ministerul Muncii. E important să stăm mai puţin la televizor şi să muncim mai mult, ca să avem mai mult randament. Este un mesaj, în general, pentru toată lumea, mai mult sau mai puţin”, a spus Florin Cîţu.

Cât despre debarcarea, tot mai vehiculată în ultimele zile, a Marius Budăi, președintele PNL a explicat că „vom discuta în coaliţie, vom vedea ce spunem în coaliţie. Îmi exprim opiniile în interiorul coaliţiei”.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, despre pensii

Întrebat dacă ar fi oportună eventuala cerere a demisiei lui Budăi în contextul în care se dezbate şi moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, liderul liberal a spus că „Nu s-a discutat nimic. Eu am spus doar că avem 24 de jaloane pe care trebuie să le facem, două sunt la Ministerul Muncii, vom vedea. Termenul e 31 martie, practic, avem timp să le facem”.

Marți se va lămuri soarta ministrului Budăi

Abia marți, în ședința coaliției se va lămuri soarta ministrului Muncii, Marius Budăi. Tot atunci Florin Cîțu va solicita lămuriri social-democraților cu privire la campania plătită împotriva PNL, dusă potrivit declarațiilor sale, de către PSD.

„Am discutat în BEX. Am spus că este o campanie. Mi-a fost adusă la cunoştinţă. Am văzut-o. Mi se pare că nu se face, dar vom discuta în coaliţie. Am văzut nişte postări plătite pe reţelele de socializare. Aşa erau cele care mi-au fost prezentate, erau ale TSD.

Mi se pare bizar să ataci cu bani de la partid preşedintele celuilalt partid cu care este în coaliţie. Nu, nu poate afecta stabilitatea coaliţiei de guvernare”, s-a plâns, luni, Florin Cîțu.

Săptămâna trecută a devenit viral un filmuleț sponsorizat de pagina oficială de Facebook a Tineretului Social-Democrat, în care sunt prezentate declarațiile președintelui PNL, Florin Cîțu, referitor la teme economice, declarații care se bat cap în cap.

Deputatul PNL Alexandru Kocsis este cel care a făcut publică această campanie, postând capturi de pe Facebook, sponsorizate de TSD.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...