Când revine Lora în România. După 4 luni de izolare în Bali, artista și-a anunțat întoarcerea în țară

Iancu Andreea 09.07.2020, 17:20

În timp ce românii se pregătesc să plece în vacanță, respectând măsurile impuse de autorități, cei mai norocoși sunt deja obosiți de aventuri exotice. Se știe deja că Lora a fost surprinsă de pandemia de coronavirus în vacanța din Bali. Astfel, vedeta a fost nevoită să rămână izolată pe insulă timp de 4 luni. Totuși, în curând, Lora revine acasă.

Izolată în Bali, alături de soțul său

Peisaje exotice, plaje cu nisip fin și ape turcoaz. De asta s-a bucurat norocoasa Lora în perioada izolării. Aflată împreună cu soțul său în vacanță, artista a fost luată prin surprindere de pandemie și noile reguli. Astfel, cântăreața a rămas izolată pe insulă după ce zborurile spre România au fost amânate de mai multe ori din cauza pandemiei de coronavirus.

Cu toate că este departe de casă, Lora a mărturisit într-o intervenție pentru emisiunea Vorbește Lumea, că se bucură de liniștea insulei. Se pare că Bali-ul este liber, de vreme ce turiștii lipsesc. Astfel, vedeta s-a bucurat de cumpărături, de timpul petrecut în natură, dar și de resortul în care este cazată. Simpatica artistă chiar le-a arătat celor doi cea mai nouă achiziție, un accesoriu specific zonei.

Vedeta urmează să revină în țară
Vedeta urmează să revină în țară

Când se reîntoarce în România

Și pentru că măsurile restrictive s-au mai relaxat, Lora urmează să revină în curând în țară. Vedeta a mărturisit în cadrul interviului că data reîntoarcerii este deocamdată 21 iulie. Aceasta este chiar data în care mama Lorei își aniversează ziua de naștere.

E minunat (…) mi se pare incredibil că zborul va fi în acea zi!, a declarat artista în direct la Vorbește Lumea.

Chiar dacă îi este dor de familie, vedeta consideră că îi va fi dificil să se adapteze la viața din București. Aglomerația, stresul și traficul nu se pot compara cu liniștea de pe insula care i-a fost acasă timp de patru luni de zile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...