Veste năucitoare pentru Lora și Ionuț Ghenu. Cântăreața, în lacrimi

Redacția IMPACT 11.06.2020, 08:53
Veste năucitoare pentru Lora și Ionuț Ghenu. Cântăreața, în lacrimi

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu trec prin clipe cumplite, departe de România. Pentru cei doi izbucnirea epidemiei de COVID-19 a fost un moment de grea încercare. Oare plătesc cei doi pentru o alegere greșită?

Lora, la capătul răbdării

Cântăreața Lora și Ionuț Ghenu au plecat într-o vacanță exotică în Bali, dar nefericirea a făcut ca cei doi să fie nevoiți să mai stea acolo din cauza faptului că s-au impus restricții de călătorie. Atunci când solista și-a planificat această vacanță, amenințarea coronavirusului nu exista, motiv pentru care aceasta a crezut că este complet în siguranță să facă această călătorie pe care o așteptase tot anul.

Din păcate, însă, vacanța celor doi acolo s-a prelungit forțat și nu au mai avut altă alternativă decât să rămână blocați pe teritoriul asiatic. Acum le rămâne doar puterea de a găsi răbdarea de a aștepta.

„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă”, a explicat Lora cu ochii în lacrimi, potrivit cancan.ro.

Deși sunt într-un paradis și pare că activitățile de acolo sunt cele mai relaxante din lume, Lora și Ionuț și-au pus pe pauza proiectele pe care le aveau în România. Artista spunea într-un interviu acordat în luna mai a acestui an că ar fi trebuit să se întoarcă prima dată înapoi în România pe data de 26 martie, apoi pe 7 aprilie, însă cele două țări s-au închis, pe rând, ca urmare a restricțiilor impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului. De această dată, celor doi li s-a nulat iar zborul.

„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă”, a mărturisit Lora.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe