Când începe și cine sunt vedetele din noul sezon „Mămici de pitici cu lipici”. Antena Stars a făcut anunțul

Nicu Stan 01.09.2021, 15:29

Este stabilită data de începere și vedetele care vor face parte din noul sezon al emisiunii „Mămici de pitici cu lipici” de la Antena Stars. Care sunt vedete care își vor pune viața pe tavă în fața telespectatorilor, precum și data de începere a showului TV, vedeți în articolul de mai jos.

Antena Stars a făcut anunțul. Când începe Mămici de pitici cu lipici și ce vedete participă în noul sezon

Antena Stars a anunțat care sunt vedetele care vor face parte din noul sezon al emisiunii Mămici de pitici cu lipici. Vedetele care vor participa la ameisiune sunt Deea Maxer, Gabriela Cristea și Simona Hapciuc, toate însoțite de copiii lor.

Astfel, începând din data de 6 septembrie, în fiecare luni şi marţi, de la 18:00, pe Antena Stars revine un nou sezon al reality show-ului Mămici de pitici, cu lipici, un reality show care arată viața de familie cu copii, aşa cum este ea văzută prin ochii a trei vedete din România.

Deea Maxer participa la Mamici de pitici cu lipici
Deea Maxer participa la Mamici de pitici cu lipicis

Deea Maxer, despre participarea la emisiunea Mămici de pitici cu lipici

Cele trei vedete, alături de micuții lor, au acceptat provocarea de a fi surprinse în fiecare zi, în relaţiile lor cu copiii şi îşi dor dezvălui una alteia din secretele lor de viață.

“Sunt mamă cu normă întreagă, iar piticii mei sunt cu lipici, clar! Familia Maxer este genul de familie în care nicio zi nu seamănă cu cealaltă, iar telespectatorii ne vor vedea ca și până acum, la fel de deschiși, haioși și naturali. Sunt încântată de intersectarea cu Simona și Gabriela în acest proiect TV și abia aștept să le cunosc în calitate de mămici, în sânul familiei lor. Sunt nerăbdătoare să parcurg aceasta frumoasă călătorie alături de piticii mei, în noul sezon. Maysa urmează sa împlinească doi ani și nu este obișnuită cu camerele de luat vederi, iar Andreas are 10 ani și televiziunea face parte din viața lui de când s-a născut!”, a declarat Deea Maxer.

Gabriela Cristea, bucuroasă de propunere

Şi Gabriela Cristea a primit bucuroasă propunerea de a se alătura acestui reality show.

”Mă bucur tare mult că fac parte din reality show-ul Mămici de pitici, cu lipici de la Antena Stars! E o propunere frumoasă, care a venit firesc. Îmi doresc ca fetele mele să fie dezinvolte în faţa camerelor de filmat, pentru că poate cine ştie, pe viitor, vor avea o carieră în showbiz. Eu asta îmi doresc, dar am să le respect propriile decizii. Sunt fericită să împart şi cu alte mămici din experienţa mea de viaţă şi ştiu că vom avea şi momente în care cei mici vor plânge, dar de cele mai multe ori ei zâmbesc. Aşa e şi în viaţă, până la urmă, iar noi vrem să mă prezentăm o parte din bucuria pe care noi o trăim în fiecare zi!”, a declarat Gabriela.

Simona Hapciuc, cea de-a treia vedetă a emisiunii

De cealaltă parte, Simona Hapciuc apare în faţa telespectatorilor și le va împărtăși din experienţa ei de mamă singură şi va încuraja femeile aflate în situația ei.

“Sunt foarte entuziasmată de participarea noastră la show-ul Mamici de pitici cu lipici de la Antena Stars. Îmi doresc să încurajez cât mai multe mămici singure să-şi îmbrățișeze statutul și să realizeze cât suntem de puternice. Este o experienţă unică să-ți pui viața pe tava în faţa unei țări întregi și încep acest proiect plină de voie bună și speranța că vor fi familii care se vor putea inspira din stilul meu de parenting!”, a spus și Simona Hapciuc.

Urmăriți Impact.ro și pe