Când începe sezonul 3 Asia Express. Data oficială anunțată de Antena 1

Redacția IMPACT 27.01.2020, 10:35
Când începe sezonul 3 Asia Express. Data oficială anunțată de Antena 1

Cel mai așteptat reality-show al momentului, Asia Express – Drumul Comorilor revine la Antena 1. Fanii au așteptat până acum cu sufletul la gură data oficială a începerii acestuia. 

Când vom putea urmări Asia Express, sezonul 3

Asia Express, unul din cele mai dure reality show-uri de aventură își va face apariția oficial, pe micile excrane sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.00. Spre bucuria telespectatorilor, prima săptămână de difuzare din Sezonul cu numărul 3 va avea 4 ediții, urmând ca după aceea să îți păstreze zilele de difuzare deja cunoscute – duminică, luni și marți, potrivit unui anunța oficial al postului de televiziune Antena 3. 

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la Asia Express
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la Asia Express

Timp de aproape 2 luni, 9 perechi de vedete s-au aventurat pe drumurile din Filipine și Taiwan în căutarea mareleui premiu de 30.000 de Euro și, mai ales, în încercarea de a demonstra că pot fi învingătoare în cel mai dur reality show din România. Regulile au fost deja bine cunoscute: 1 singur Euro pe zi, fără cazare, fără mâncare, fără transport. Condițiile au fost grele, de la temperaturi de peste 35 la grade la frigul și ploaia din munți, drumuri întortocheate, misiuni complicate, panică, stres, foame, oboseală, dar la final cu toții au fost convinși că Asia Express este într-adevăr genul de experiență care te marchează pe viață. 

Alex Velea și Mario
Alex Velea și Mario

Ce vedete participă la Asia Express – Drumul Comorilor

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnăr, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care vor porni pe Drumul Comorilor din Asia Express începând cu sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.00, pe Antena 1.