Mihai Petre, umilință totală din partea PRO TV. Cum a fost dat afară, de fapt, din juriul Românii au Talent

Mihai Petre, umilință totală din partea PRO TV. Cum a fost dat afară

Mihai Petre, umilință totală din partea PRO TV după ce a fost dat afară de la „Românii au talent”. Coregraful a explicat pe larg cum a fost dat afară de la emisiunea-fenomen. Mihai Petre a dezvăluit că aflase cu ceva timp în urmă că vor fi schimbări.

Mihai Petre, umilință totală din partea Pro Tv

Juratul de la „Românii au talent” trece prin momente grele. Zilele trecute a fost anunțat că nu va ma face parte din echipă. Totul s-a petrecut rapid. Vedeta aflase din timp. Se pare că cei care produc show-ul doresc să facă schimbări.

Mihai Petre, umilință totală din partea PRO TV. Cum a fost dat afară

Mihai Petre, umilință totală din partea PRO TV. Cum a fost dat afară

„Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba ceva la masa juriului. Se dorește aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur. Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține un echilibru acolo, în juriu.”, a spus Mihai Petre într-un interviu pentru Click.

Vestea nu i-a picat prea bine lui Mihai Petre. Acesta recunoaște că își dorea să rămână la masa juraților. Mai mult, între el și Pro Tv nu mai există nicio relație contractuală. În momentul de față, Mihai Petre este liber de angajamentul care-l lega de postul din Pache Protopopescu.

Vrea să continue în televiziune

Coregraful nu duce lipsă de oferte. Petre a recunoscut că există câteva discuții cu alte trusturi din piață. Cel mai probabil va lua o decizie în perioada următoare. „Băiatul rău” din juriul Românii au Talent își dorește să continue în televiziune și consideră că mai are ceva de spus în branșă.

Plecarea sa nu va afecta audiența talent-show-ului de la Pro Tv. Cel puțin asta este părerea lui Mihai Petre, care crede că „Românii au talent” este cea mai bună emisiune de divertisment din România.

Mihai Petre, umilință totală din partea PRO TV. Cum a fost dat afară

Mihai Petre, umilință totală din partea PRO TV. Cum a fost dat afară

Invitat la Măruță și apoi pus pe liber

Mihai Petre a suferit o umilință mare din partea Pro Tv. Cum a fost dat afară, de fapt, din juriul Românii au Talent a explicat chiar el. Suprinzător însă este că înainte de a se renunța la serviciile sale, vedeta a participat la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Aici a fost prezent alături de Pavel Bartoș. Scopul prezenței celor doi pe canapeaua lui Măruță a fost promovarea sezonului 11 al emisiunii. La puțină vreme după, Mihai Petre era anunțat că nu va mai face parte din juriu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI