Când începe cel de-al treilea sezon al serialului Adela, de la Antena 1. Așteptarea a luat sfârșit

Cătălina Burghelea 13.01.2022, 11:11
Când începe cel de-al treilea sezon al serialului Adela, de la Antena 1. Așteptarea a luat sfârșit

Fanii serialului celebru „Adela”, difuzat de Antena 1, își vor putea revedea foarte curând actorii preferați interpretând rolurile care i-au pus pe jar pe mulți telespectatori, în cadrul celui de-al treilea sezon al producției. Postul de televiziune a dezvăluit când va fi difuzat primul episod din telenovela românească de succes „Adela”.

Cel de-al treilea sezon al serialului „Adela” începe în curând

Noi intrigi și situații neașteptate, precum și răsturnări de situație sunt așteptate în noile episoade din serialul „Adela – Ce-i al tău e și al meu”, care va reveni pe micile ecrane în curând. Premiera celui de-al treilea sezon va avea loc joi, 27 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1.

În cadrul acestui sezon din „Adela”, telespectatorii vor afla, în sfârșit, pe cine a nimerit glonțul tras de senatorul Iftimie, la finalul ultimului episod al sezonului doi. Scena șocantă a lăsat aproape două milioane de fani cu sufletul la gură și mai multe întrebări fără răspuns: Cine a fost împușcată, Adela sau Andreea? Oare va dispărea una dintre cele două surori? 

„Sezonul trei vine cu răsturnări de situații la care nu se așteaptă nimeni. Am avut și am de jucat secvențe foarte grele, care m-au pus în situația de a mă imagina în situații limită pe care nu le-am trăit niciodată. Relațiile noi care apar sunt surprinzătoare, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă, odată cu întâmplările neașteptate care se petrec în poveste!”, a declarat actrița Mara Oprea, potrivit Observator.

Ce se întâmplă cu personajele tale preferate în noul sezon

Cel de-al treilea sezon al serialului românesc „Adela”, care începe joi, 27 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1, vine cu numeroase provocări pentru toate personajele, fie ele pozitive sau negative. Din păcate, fericirea protagoniștilor va avea multe obstacole și piedici până la un final ca-n povești. Fiecare episod al noului sezon va avea multe secrete și întâmplări intense, pe care telespectatorii trebuie să le afle și să le vadă.

Mihai are de rezolvat un nou mister

De-a lungul celui de-al treilea sezon al telenovelei celebre, fanii vor sta, așa cum s-au obişnuit deja, cu sufletul la gură în fața televizoarelor, urmărind cum decurge în continuare povestea imprevizibilă a Adelei.

„Sezonul 2 a fost despre adevăr și despre eliberare. Dar oare adevărul chiar te eliberează? Nu cumva adevărul te încarcă de o responsabilitate și mai mare? Nu cumva adevărul e cel care te pune în pericol? Cine profită cu adevărat de adevăr? Cine oare se simte cu adevărat eliberat? Mihai e pus din nou în fața unui mister, din nou are un caz de rezolvat. Ce situații noi apar, ce piedici îi ies în cale? Aflați toate răspunsurile începând cu 27 ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1!, a precizat actorul Alecsandru Dunaev, pentru aceeași sursă citată.

Saga „Adela” revine la Antena 1

Primul sezon a dezvăluit ce înseamnă „Ce-i al tău e și al meu” în povestea Adelei și cum evoluează personajele care se adâncesc tot mai mult în minciună. Cea de-a doua parte, intitulată sugestiv „Adevăr și eliberare”,  a scos la iveală atât pentru Adela, cât și pentru celelalte personaje mai multe secrete.

Acum, al treilea sezon readuce în povestea serialului expresia „Ce-i al tău e și al meu”. Ce va însemna asta pentru personajele preferate? Telespectatorii vor putea desluși misterul doar urmărind telenovela românească în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, începând din 27 ianuarie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...