Când începe America Express 2022. Cine sunt concurenții și care este marele premiu

Cazacu Alexandru 23.08.2022, 13:37
Când începe America Express 2022. Cine sunt concurenții și care este marele premiu

Mulți dintre telespectatorii români așteaptă cu nerăbdare noul sezon al emisiunii America Express 2022. Show-ul de la Antena 1 este prezentat Irina Fodor și Oase, iar filmările peste Ocean au început deja. Când începe America Express 2022, cine sunt concurenții din cel mai nou sezon, dar și ce valoare are marele premiu, puței afla în rândurile de mai jos.

Când începe America Express 2022, emisiunea prezentată de Irina Fodor și Oase

În curând, unul dintre cele mai așteptate show-uri va debuta la Antena 1. Nouă perechi de vedete vor avea parte de aventura vieții lor, de această dată, în America de Sud. Filmările au început de ceva vreme, însă nu se știe, cel puțin deocamdată, cu exactitate când începe America Express 2022, la Antena 1.

Cu toate acestea, potrivit wowbiz.ro, se așteaptă ca show-ul să debuteze pe micile ecrane, începând de la jumătatea lunii septembrie. Se pare că filmări au avut loc deja în Mexic, Guatemala și Columbia.

Cine sunt concurenții de la America Express 2022

În acest sezon, 18 vedete din România au acceptat provocarea de a lua parte la aventura vieții lor. Cele 9 perechi de celebrități sunt:

  • Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru
  • Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea
  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan
  • Jean Gavril și Dinu
  • Larisa Iordache și Diana Bulimar
  • Bruja și Pufeh
  • Bie Adam și Mihaela Adam
  • Puya și Melinda.

Toți cei menționați mai sus vor fi nevoiți să trăiască cu doar 1 dolar pe zi. Cu această sumă, vedetele vor trebui să își găsească cazare și transport și să ajungă primii la destinație pe „Drumul Aurului”.

Concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri

Pe „Drumul Aurului”, cele 18 vedete vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri. Concurenții vor trece prin trei țări, iar aceste sunt Mexic, Guatemala și Columbia. De asemenea, vedele vor avea de trecut prin probe dificile, care le vor pune la încercare atât rezistența fizică și psihică, cât și încrederea în propriul partener.

Reamintim că sezonul al cincilea al emisiunii Asia Express a fost redenumit America Express. Cu toate acestea, spre deosebire de „Asia Express”, noul show va fi puțin diferit, deoarece în regulile competiției a fost introdus un element nou. Mai exact, este vorba despre Joker.

Pentru a intra în posesia acestuia, concurenții se vor lupta în prima ediție a emisiunii America Express 2022. Ei bine, echipa care îl va obține va avea avantaje importante, iar toate acestea vor conta în clasamentul final.

Când începe America Express 2022
Când începe America Express 2022, cel mai așteptat show de la Antena 1

Care este marele premiu de la America Express 2022

Deși nu se știe exact când începe America Express 2022, cert este faptul că, concurenții vor lupta din răsputeri pe Drumul Aurului și vor fi nevoiți să treacă cu brio peste cele mai inedite probe. Bineînțeles, asta dacă vor să ajungă la amuleta supremă.

De asemenea, cele 9 perechi de vedete se vor lupta și pentru a intra în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cine prezintă America Express 2022

După cum am menționat și în primele rânduri, prezentatorii America Express 2022 sunt nimeni alții decât Irina Fodor și Oase. La începutul filmărilor, Irina a împărtășit pe rețelele sociale câteva din experiențele sale de peste Ocean.

„Gata de fiesta! Nopțile de weekend în Mexic sunt o explozie de energie și muzică, străzile sunt înțesate de oameni, la fiecare colț de stradă se gătește câte ceva, iar aromele ridicate în aer trezesc pofta de mâncare chiar dacă de abia ai luat masa”, a scris prezentatoarea emisiunii de la Antena 1.

Așadar, tot ceea ce ne mai rămâne de făcut este să așteptăm debutul noului sezon America Express 2022. Cu siguranță, telespectatorii vor avea parte de un show plin de adrenalină și suspans.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cazacu Alexandru
Alexandru s-a alăturat echipei Impact.ro încă de acum doi ani. Este specializat în materiale SEO din domeniile social, știință, cultură și utile, însă îi face plăcere să scrie și...