Care va fi următorul film lansat de Matei Dima, după succesul cu Miami Bici. Cine mai joacă în el

Rădulescu Valentin 08.04.2020, 12:49
Care va fi următorul film lansat de Matei Dima, după succesul cu Miami Bici. Cine mai joacă în el

După succesul filmului ”Miami Bici”, Matei Dima s-a decis să lucreze la o nouă producție. Este vorba de un lungmetraj făcut împreună cu Micutzu și Alex Coteț.

Care va fi următorul film lansat de Matei Dima, după succesul cu Miami Bici

Matei Dima s-a apucat deja de un nou proiect, după reușitele filmului ”Miami Bici”, și anume lungmetrajul ”Teambuilding”. Acesta lucrează la el mai ales acum, din izolare. Împreună cu Micutzu și Alex Coteț, s-au hotărât să creeze o experiență cu totul și cu totul nouă. De asemenea, este un proiect riscant dar necesar pentru piața din România, susține Dima. Proiectul are la bază povestea vieții dintre șef și angajat, dar și probleme oricărei firme de pe teritoriul României.

”Teambulding este adaptarea unui gen de comedie cu care m-am identificat în filmele americane fix în perioada când îmi formam simțul umorului. „Este un pas riscant, dar necesar pentru dezvoltarea pieței românești. Tot ce știu acum este că îmi place foarte mult povestea și că sunt foarte entuziasmat să petrec următoarele luni lucrând cu doi dintre oamenii care mă fac să râd cel mai tare în viața reală. Sperăm să facem același lucru și în viața imaginată de noi în Teambuilding, așa că rămâneți aproape pentru mai multe detalii în următoarea perioadă și follow Viva la Vidra pe Instagram pentru ultimele știri” spune Matei Dima, potrivit viva.ro.

Alex Coteț susține că va fi o ficțiune inspirată din mai multe adevăruri, trăite de el însuși. Toate subiectele care vor face parte din film vor fi tratate cu mult umor în noua producție ”Teambuilding”, reiese din spusele lui. Totodată, acest proiect este unul foarte important pentru el, deoarece vine după ani de experiență în publicitate, iar lungmetrajele le-a evitat de mult timp. Dar datorită lui Dima și Micutzu, acesta este nerăbdător pentru o nouă experiență.

„Matei și Cosmin m-au motivat să fac un pas pe care îl tot amân de câțiva ani de zile: regie de lungmetraj. Probabil l-aș mai fi amânat încă 10 ani de acum încolo, însă experiența „Miami Bici’ mi-a arătat că furtuna perfectă nu există. Trebuie să o creezi. Iar acum mă simt mai pregătit decât aș fi fost în urmă cu doi ani, chiar dacă este greu pentru cineva venit din publicitate, unde mereu decide altcineva pentru tine ce e bine și ce nu e bine în ceea ce faci. Acum, responsabilitatea e doar pe umerii noștri. De aceea mă bucur că Matei și Cosmin au încredere în mine pentru acest proiect și abia aștept să fac oamenii, din nou, să râdă’, adaugă acesta.” spune Alex Coteț despre acest proiect.

Care va fi următorul film lansat de Matei Dima, după succesul cu Miami Bici. Cine mai joacă în el
Care va fi următorul film lansat de Matei Dima, după succesul cu Miami Bici. Cine mai joacă în el

Cine joacă în film?

Rolurile principale în noul film ”TeamBuilding”, sunt rezervate pentru Matei și Micutzu ( Cosmin Nedelcu). De astfel, Micutzu garantează și el umorul și hohotele de râs pentru această producție. Pelicula se va filma anul acesta, respectiv în toamnă. Casa de producție care îl semnează este Viva la Vidra, deținută de Matei Dima și Ștefan Lucian. Alex Coteț este regizorul scenarist, iar producătorul principal este Alexandra Hash.

„E primul film în care voi avea un rol principal și din start e o onoare, iar asta nu s-a întâmplat pentru că voi fi și eu producător asociat. E o combinație de zile mari, sunt alături de un om teribil de amuzant și teribil, Matei Dima, căruia îi și datorez deschiderea mea față de pasul acesta important din cariera mea. Sub bagheta ilustrului Alex Coteț, om la fel de teribil, care și scrie, dar și regizează această capodoperă comică, mă simt în totală siguranță, dovada fiind nenumăratele clipuri virale construite sub atenta sa supraveghere și viziune. Vă garantez că va fi amuzant’, concluzionează cunoscutul standup-er.”, spune Micutzu, potrivit Viva.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe