Când face nunta Carol, fiul actriței Magda Catone: “Sper să fie mai la vară așa. E anunțată deja!” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 16.01.2024, 17:16

Magda Catone a venit, luni seară, la premiera de gală a filmului Klaus&Barroso de la Cinema City din Afi Citroceni. Prezența actriței la eveniment nu a fost întâmplătoare, ea dorind să își susțină fiul, pe Carol Ionescu, aflat în distribuția comediei fără înjurături.

Magda Catone: „Carol cred că e pe un drum bun”

În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, Magda Catone ne-a vorbit despre parcursul profesional al fiului său, care este un actor talentat, chiar dacă ea nu a fost prea încrezătoare în momentul în care a anunțat-o că vrea să îi calce pe urme. Cu această ocazie, vedeta a dezvăluit că fiul său urmează să se însoare, fericitul eveniment urmând să aibă loc peste câteva luni.

Magda Catone a venit la eveniment direct de la filmările serialului “Lasă-mă, în place! Camera 609” (Antena 1) pentru a-i fi alături băiatului său la premiera de gală a filmului Klaus&Barroso.

Ea a recunoscut că în momentul în care Carol a anunțat-o că vrea să devină actor a avut nevoie de timp pentru a se convinge că alegerea este potrivită. Și iată că timpul a confirmat că fiul ei și al lui Șerban Ionescu are această afinitate de a jongla cu stări și personaje.

“Am încercat să vorbim despre asta, să vedem dacă e potrivit, adică era fericit să zic că are talent și merită să urmeze drumul ăsta, dar am avut și eu o temere. Să mă întreb: Oare chiar are talent? E potrivit? Trebuie să spun că a crescut în ultimii ani.

Îl privesc, dacă se poate, și obiectiv. Am avut câteva generații de studenți la Actorie la facultate la Hyperion și la UNATC și am putut să văd cum evoluează tinerii în branșa asta și cum evoluează și ca studenți.

Pentru Carol, într-adevăr, de la finele facultății până acum, când la 28 de ani are aproape 5 ani de meserie sau 6, a făcut și masteratul, cred că e pe un drum bun”, a declarat, pentru Impact.ro, Magda Catone.

Citește și: Actorul Carol Ionescu, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, s-a îndrăgostit de o colegă de scenă: ”E o gagică mișto!”. EXCLUSIV

Magda Catone, despre căsătoria lui Carol: „Sper să fie mai la vară așa. E anunțată deja”

În comedia Klaus&Barroso, Carol îl interpretează pe Vlad, viitorul mire și sărbătoritul petrecerii. Este un tânăr liniștit și cu mai mult bun simț decât toți colegii lui la un loc. Magda Catone îl va vedea pe Carol în această postură și în viața reală.

Ea a dezvăluit, pentru Impact.ro, că fericitul eveniment se va întâmpla peste doar câteva luni.

“Da, cred că o să se întâmple curând. Sper să fie mai la vară așa. E anunțată deja. E dat, fetelor!”, a spus ea. Actrița nu a dorit să intre în detalii despre relatia cu viitoarea noră, de profesie tot actriță. “De acum încolo, încă nu dezvălui. E foarte bine. Deocamdată țin secret totul”, a precizat ea.

Cine este viitoarea noră a Magdei Catone

Carol Ionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o colegă de breaslă. Într-un alt interviu, tânărul a povestit, pentru Impact.ro, despre jumătatea sa.

“Am și o iubită pe care o numesc iubirea vieții mele. Actrița Nicoleta Hâncu este iubirea vieții mele. E o superactriță și o gagică și mai mișto. E foarte bine să se audă asta despre o câștigătoare de Premiu Uniter.

M-a cucerit foarte greu. M-am lăsat foarte greu! Glumesc! Suntem prieteni de mult timp, fiindcă ne-am cunoscut în trupa de teatru, despre care v-am vorbit și suntem prieteni foarte buni de atunci.

Mereu a existat ceva în aer, dar n-am știut să spun ce este, am tradus-o ca pe o prietenie și, după ce s-au clarificat lucrurile, după opt sau zece ani de prietenie, pot spune că ne-am pus pirostriile. Suntem iubit și iubită! Și cu asta v-am spus deja mai mult decât i-am spus mamei!”

Citește și: Magda Catone se mută din apartamentul în care a locuit cu Șerban Ionescu. „Vreau să fiu proprietară, să am patru case” EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe