EXCLUSIV

Magda Catone se mută din apartamentul în care a locuit cu Șerban Ionescu. „Vreau să fiu proprietară, să am patru case” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 21.10.2022, 20:21
Magda Catone se mută din apartamentul în care a locuit cu Șerban Ionescu. „Vreau să fiu proprietară, să am patru case” EXCLUSIV

Magda Catone va împlini 64 de ani peste doar câteva zile, iar artista își face singură, un cadou pe măsură. Mai precis, aceasta este în febra pregătirilor pentru a se muta în casă nouă, cu curte, după cum a mărturisit în exclusivitate pentru playtech.ro. Altfel, ziua de naștere o va prinde pe scenă și se va serba după ce luni va juca rolul soției din piesa „Amanta”, de la TNB.

Magda Catone se mută în casă nouă

Magda Catone se va muta din apartamentul în care a locuit cu fostul său soț, regretatul actor Șerban Ionescu, la zece ani de la decesul acestuia.

Actrița a mărturisit în exclusivitate pentru playrech.ro că încearcă să-și termine casa cea nouă, cu curte, unde va locui împreună cu fiul său. Aceasta a adăugat că nu va vinde nici vechiul apartament.

„Încerc să termin casa cea nouă cumpărată acum 15 ani, în București, în sectorul 1. Nu vând nici apartamentul, vreau să fiu proprietară, să am patru case, deocamdată am doar două. O să am și grădină, și pisică, o colivie cu păsărele. Voi sta cu Carol”, ne-a spus aceasta.

magda catone2
Magda Catone

„Eu joc rolul soției, sunt persoană serioasă”

Actrița va împlini 64 de ani luni, pe 24 octombrie. Ca de obicei, ea va sărbători acest eveniment pe scenă, întrucât în acea zi are spectacol, la Teatru Național:

„Vom facem petrecere. O să am spectacol, după rămân cu colegii, beau un pahar de șampanie, o să fie și tort. Avem spectacolul Amanta, de la sala Studio a Teatrului Național, luni la orele 19.30, o comedie de mare succes, pe care o jucăm de zece ani. Eu sunt soția, sunt persoană serioasă. Mai joc roluri de prințese, doamne, refuz să fiu amantă.

Toate aniversările mele au fost speciale, pline de bucurie. S-au lăsat cu flori, cu șampanie, așa a fost, dacă am spectacole de ziua mea. Pe acolo e treaba mea”.

„La anul mă voi pensiona, doar nu o să vin cu perfuzia după mine la teatru”

Magda Catone, care în prezent este și studentă în anul II, la Masterat, la Facultatea de Teologie, ne-a mai spus că la anul, când va face vârsta, se va pensiona și că nu intenționează să mai rămână prea mulți ani pe scenă, ca alți foști colegi de breaslă.

„Am trecut în anul 2, la Masterat. Fac ce fac tinerii studenți, scriu pe foi veline, caiete studențești, pe laptopuri, avem cursuri PDF. În anul I, niciodată nu ne-am întâlnit profesorii, totul a fost online. Acum e frumos, că ne vedem cu ei.

Cursurile le am după amiază, intervalul de la facultate, e de obicei între orele 14 – 18, spectacolele cam după ora 19, repetițiile dimineața. Sunt obișnuită, așa am trăit toată viața, dar probabil vor veni și zile când nu voi mai merge așa des la teatru, pentru că mă voi pensiona.

Dar văd că sunt actori mai în vârstă încă joacă. Dar eu mă voi pensiona, la anul, ca orice om civilizat. Trebuie să stabilim că la un moment dat îmbătrânim.

Nu pot spune că sunt tânără la 70 de ani, ci că sunt bătrână la 65. Nu pot rămâne agățată, ca pisica de cearceaf, să vin cu perfuzia după mine, cu stimulatorul, cu pastilele în buzunar, ca Beligan.

Eu nu inenționez să rămân așa mult timp, trebuie să mă mai și retrag. Fiecare să-și facă curat în dreptul lui. Să aibă fiecare grijă de grădina lui, cum spuneaVoltaire. Iar grădina nu e la teatru”, a completat aceasta.

Citește și Cum a strâns Magda Catone bani pentru a cinsti memoria soțului ei. „În loc de 1.000 de euro, primeam 1.000 de lei”. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe