Când apare, de fapt, Apple iPhone 12? La începutul lui septembrie sau va fi amânată lansarea?

Daria Petrescu 03.05.2020, 18:56
Când apare, de fapt, Apple iPhone 12? La începutul lui septembrie sau va fi amânată lansarea?

Modelul Apple iPhone 12 este unul dintre cele mai așteptate telefoane. De asemenea,  sunt zvonuri în privința noului iPhone 12. Printre acestea se spune și faptul că Apple va lansa de data aceasta patru noi telefoane. Astfel că, toată lumea speră ca pandemia să nu împiedice lansarea Apple iPhone 12.

Apple iPhone 12 se va lansa, cel mai probabil, în toamna acestuia an

Mai multe rapoarte indică un design complet nou pentru iPhone 12 . A fost adăugată funcționalitate Touch ID în ecran. Și ar putea exista mai multe modele de iPhone decât lansează de obicei Apple. În mod tradițional telefoanele Apple au fost lansate în luna septembrie , anul trecut.

iPhone 11 a fost lansat  la un eveniment de presă Apple pe 10 septembrie anul trecut, potrivit tomsguide.com.  Astfel că,  este probabil ca noul iPhone 12  să fie lansat în septembrie 2020. Dacă Apple rămâne pe poziție am putea să ne uităm la data de lansare a iPhone 12, din 8 septembrie.

Ce specificații a vor avea telefoanele din gama iPhone 12

Se pare că ecranele telefoanelor din seria 12 vor avea dimensiuni diferite: iPhone 12 va avea un ecran de 5,4 inch, fiind cel mai mic din serie; în timp ce iPhone 12 Pro Max, cel mai mare din serie, va avea o diagonală de 6,7 inch.

Sursele spun că ecranele noilor telefone vor folosi tehnologia Y-OCTA, produse exclusiv de către Samsung. Acest tip de panou OLED este folosit de către Samsung începând cu generaţia Galaxy Note7.

 iPhone 12 va avea un ecran de 5,4 inch
iPhone 12 va avea un ecran de 5,4 inch

În ceea ce priveşte camerele foto, mai multe surse au dezvălui că este posibilă o integrare a unui senzor D TOF, dar detalii în acest sens sunt extrem de vagi.

De asemenea, camerele vor primi o nouă tehnologie de stabilizare optică direct pe senzor, considerată superioară stabilizării electronice şi celei optice standard, folosite în prezent.

Există mai multe speculaţii în privința noului iPhone 12

Internauţii sunt de părere că Apple ia în considerarare instalarea pe cel puţin unul dintre modele a unor camere cu capabilităţi 3D, ceea ce ar putea reprezenta o evoluţie şi pentru capabilităţile de realitate augmentată ale seriei.

Există mai multe speculaţii în privința noului iPhone 12, printre acestea numărându-se faptul că Apple va lansa de data aceasta patru noi telefoane: iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro, iPhone Pro Max.

Acestea venind echipate cu un modem 5G Qualcomm X55 integrat, după cum susţin unele surse. Alte surse susţin că doar un singur model va fi echipat cu tehnologia 5G, în aceste condiţii un lucru este clar: Apple vrea să se adapteze noilor tehnologii ale reţelelor celulare fără fir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI