FOTO EXCLUSIV

Călin Popescu Tăriceanu nu se lasă. Fostul premier al României, surprins la volanul unui bolid de 285 CP. Foto de neratat

Stan Filon 07.05.2021, 15:41

Călin Popescu Tăriceanu se pare că s-a răzgândit. Fostul premier a fost surprins la volanul unui bolid pe care ar fi vrut în urmă cu 10 ani să-l vândă. Este o mașină care l-a cucerit pe Călin Popescu Tăriceanu de la prima vedere și încă continuă să-l fascineze, acesta fiind, probabil, motivul pentru care încă nu a vândut mașina.

Călin Popescu Tăriceanu și-a scos bolidul la plimbare

Chiar dacă nu prea mai apare în lumina reflectoarelor, de când a încasat o înfrângere dură la ultimele alegeri parlamentare, când partidul său nu a trecut de pragul electoral pentru a intra în Parlament, fostul premier are mai mult timp liber.

Paparazzy Impact.ro l-au surprins pe Călin Popescu Tăriceanu la volanul unui Porsche-ul 911 din ’96. Porsche-ul are jante editie Targa, pneuri PIRELLI P Zero noi, aer conditionat, computer de bord, regulator de viteza, scaune cu reglaj electric, alarma, geamuri si oglinzi electrice. La momentul când a fost scos la vânzare, Porsche-ul 911 avea un rulaj de 67,000 km. Bolidul are transmisie manuala, puterea motorului este de 285 CP (210 kW), cilindreea de 3600 cm³, este euro2, benzină, iar culoarea este albastru marin-metalizat. Călin Popescu Tăriceanu a profitat de ziua frumoasă, așa că și-a scos la plimbare bolidul și a gonit spre Snagov.

Calin Popescu Tariceanu si-a scos bolidul la plimbare
Calin Popescu Tariceanu si-a scos bolidul la plimbare

Fostul premier se plânge pe Facebook de dosarele de la DNA

Călin Popescu Tăriceanu s-a plâns recent pe Facebook de faptul că îi sunt făcute dosare de DNA. Acesta spune că poate nu ar fi comentat nimic, dacă nu vedea informații din dosar apărute în presă.

”E greu să taci atunci când vezi cum reînvie, dacă o fi murit vreodată cu adevărat, telejustiția. Este un lucru cunoscut acela că atunci când procurorii nu au dovezi împotriva cuiva atacă sifonând în presă documente care nu reflectă deloc situația reală din dosar. Cu cât se scurg selectiv mai multe documente din dosar, cu atât dosarul este mai subțire. Scopul este simplu de intuit: discreditarea celui acuzat, condamnarea lui/ei de către o opinie publică manipulată cu documente parțiale și, în ultimă instanță, influențarea magistraților care judecă”, scrie Călin Popescu Tăriceanu. 
Fostul premier se teme acum ca nu cumva și judecătorii să fie influențați de ce se discută la televizor și să nu se teamă să nu fie arătați cu degetul, dacă îl vor achita. ”Este omenesc să te aștepți ca și judecătorii să fie influențați de show-ul mediatic pe care procurorii îl pun în scenă și să-și zică în barbă: o țară întreagă l-a văzut pe acuzat/ă la televizor, oare nu o să fiu eu blamat de opinia publică dacă îl/o achit așa cum ar merita?”, a mai scris Tăriceanu.
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...