FOTO EXCLUSIV

Vedeta din România care merge la cumpărături cu o maşină ca a Reginei Elisabeta. Cât costă bolidul de lux

Stan Filon, Anca Manolica 30.04.2021, 08:44

Soția șefului imperiului Purcari a fost surprinsă mergând la cumpărături cu o maşină de lux, mai exact un Rolls Royce Cullinan în valoare de 400.000 de euro. Dacă nu știți unde ați mai auzit de acest model de mașină, vă spunem noi: Regina Marii Britanii are una asemănătoare!

Vedeta din România care merge la cumpărături cu o maşină ca a Reginei Elisabeta

Aliona Bostan, soția milionarului din Republica Moldova Victor Bostan, a mers la un magazin de lux de pe Dorobanţi, unde a poposit ceva timp. S-a decis să-și cumpere mai multe rochii, pe care o angajată a magazinului i le-a adus până la mașină. Aliona Bostan folosește o altă mașină, vara. Îi place să iasă la cumpărături cu o mașină mai ”ieftnă”, cu care să nu atragă chiar toate privirile. A mai fost văzută la volanul unui Rolls Royce Dawn, care nu costă mai mult de 350 de mii de euro.

Soțul Alionei este un om de afaceri care a confirmat că își poate atinge visul. Să fie cel mai puternic producător de vinuri din Sud-Estul Europei! S-a născut în Republica Moldova, unde s-a format ca oenolog. Provine dintr-o familie cu tradiție în producerea vinului, fiind cunoscută în întrega țară.

Vedeta din Romania care merge la cumparaturi cu o masina ca a Reginei Elisabeta
Vedeta din Romania care merge la cumparaturi cu o masina ca a Reginei Elisabeta

Soție de milionar

S-a specializat în domeniul vinului încă din perioada școlii și s-a îndrăgostit pe loc. Este marea sa pasiune transformată într-o afacere de mare succes. “Cred că pot spune că sunt un om fericit, care a reuşit să transforme un hobby – pentru că vinul este un hobby – într-o afacere care a ajuns deja la o valoare mare, la recunoaştere internaţională. Cred că este o descriere scurtă şi adevărată”, spunea Victor Bostan, CEO al Grupului Purcari.

Acesta deţine cramele Purcari şi Bostavan din Republica Moldova, precum şi Crama Ceptura din România. Victor Bostan a dovedit că este știut să exploateze succesul și popularitatea Grupului Purcari și în scop turistic, construind un complex turistic situat în sud – vestul Republicii Moldova, pe malul râului Nistru, la 120 de kilometri de Chişinău.

Victor Bostan a spus ce își propune pentru anul 2021. ”Ne dorim ca în 2021 să extindem gama de produse, mai ales că avem capabilităţile necesare pentru aceasta: toate vinăriile din grup sunt deja modernizate cu echipament tehnologic performant, şi au plantaţii de viţă de vie calitative”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...