Cadoul cel mai aproape de suflet primit de Andreea Marin: ”E de la fiica mea și valorează o avere!”

Redacția IMPACT 12.02.2020, 21:02
Cadoul cel mai aproape de suflet primit de Andreea Marin: ”E de la fiica mea și valorează o avere!”

Toată lumea o cunoaște pe Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., care îi seamănă leit mamei sale celebre. Vedeta a dezvăluit ce a primit în dar de la adolescentă, printr-o imagine împărtășită de curând prietenilor virtuali. A fost vorba despre un cadou de suflet care a reușit să le topească inimile internauților.

Cadoul cel mai aproape de suflet primit de Andreea Marin: ”E de la fiica mea și valorează o avere!”

Gestul fetiței sale a surprins prin simplitate. De aceea, și foarte mulți dintre urmăritorii din mediul online au felicitat-o pe Andreea Marin pentru modul în care și-a educat copilul. De asemenea, a fost vorba despre o pereche de cercei, pe care vedeta i-a purtat, și care i-au completat de minune o ținută foarte elegantă. Accesoriile i-au fost apreciate “Zânei surprizelor”, așa cum mai este cunoscută fosta prezentatoare de televiziune.

Cadoul cel mai aproape de suflet primit de Andreea Marin E de la fiica mea și valorează o avere
Andreea Marin le-a arătat tuturor un cadou de suflet, primit de la Violeta, fiica ei (foto stânga)

“Dintr-un sat din Vrancea, fetița mea mi-a cumpărat acești cerceluși, găsindu-i întâmplător într-un magazin modest, unde a întrat să cumpere… ceva de ronțăit. Au costat atât de puțin și pentru mine, totuși, valorează o avere.”, a fost mesajul care a însoțit fotografia Andreei Marin, pe Facebook.

Cum e Andreea Marin în ipostaza de mamă?

Mulți s-au întrebat, odată cu trecerea anilor, cum este vedeta atunci când are de îndeplinit misiunea de mămică. Andreea Marin a dezvăluit și în diverse interviuri că este foarte strictă atunci când vine vorba de creșterea Violetei. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu dorește să învețe pe fiica ei cu răsfățul, deoarece nici ea nu a fost crescută într-un asemenea mod. Adolescenta are în prezent vârsta de 11 ani și mereu își surprinde mama celebră prin diverse gesturi.

”E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, mărturisea Andreea Marin, în trecut.