Cabral, declarație controversată. Fanii au fost la început surprinși. „Am cunoscut odată o fată…apoi m-am însurat

Dumitrică Roxana 05.08.2022, 19:56
Cabral, declarație controversată. Fanii au fost la început surprinși. „Am cunoscut odată o fată…apoi m-am însurat

O nouă reclamă face furori pe internet. Simpaticul Cabral i+a surprins pe fani cu promovarea unei populare băuturi alcoolice.

,Fresh și suprinzător era gustul ei.
Și acidulată toată.
Plină de savoare.
Înțepătoare.
Dar cu gust intens și savuros.
Și dulce cât trebuie.

Dar… na. Apoi m-am însurat, au trecut anii, i-am uitat gustul.
Știi cu e când ești însurat… meniul nu mai cuprinde mare lucru, cumva oferta se limitează la ce are a la carte un mic băruleț de cartier.” Aşa sună textul care a adus zâmbetul pe buzele internauţilor.

Și totuși, n-ai cum să nu-ți aduci aminte de fata cu gust de Aperol Șpriț care ți-a făcut odată, demult, seara spectaculoasă. Totuși, cheia e să-i dai timp. Și după ce-ți face doi copii, după ce crește și se transformă într-o femeie conturată perfect… s-ar putea să-ți dai seama că are fix același gust savuros. Fresh. Ușor înțepător. Acidulat.
Intens și plăcut. Și dulce cât trebuie.” a mai scris Cabral pe pagina sa.

Cabral, luat la rost de sotia lui, in vazul tuturor. Cu ce a gresit prezentatorul TV. ”Alo, Dl. Independenta”

Momente de panică la botez

Recent, prezentatorul şi+a botezat fiul. Evenimentul nu a fost însă lipsit de evenimente. Prezentatorul și soția sa, Andreea, și-au botezat fiul, pe micuțul Tiago, și au ales să o facă acasă, într-un cadru restrâns. S-au adunat la petrecerea de botez mai multe rude, dar și câțiva prieteni. Petrecerea a început, cu toții erau plini de voie bună, lumea dansa, când de-odată cineva a văzut că iese fum, mai apoi flăcări.

Tocmai ce luase foc casa unui vecin, așa că toată lumea s-a panicat. S-a dat imediat alarma, iar pompierii au venit la fața locului, unde au stins destul de repede incendiul. Din fericire, nu au existat victime și focul nu s-a extins, însă vecinii celor două vedete s-au ales cu pagube serioase la casă. Flăcările au mistuit aproape în totalitate locuința vecină, așa că oamenii au rămas fără casă.

Urmăriți Impact.ro și pe