Ce s-a ales de prima soție a lui Cabral. Din ce face bani Luana la 54 de ani

Badea Violeta 12.01.2022, 14:36
Ce s-a ales de prima soție a lui Cabral. Din ce face bani Luana la 54 de ani

Luana Ibacka și Cabral au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au decis să-și unească destinele. Din iubirea lor a rezultat o fiică, pe nume Inoke, care acum are vârsta de 19 ani. Din păcate, cei doi au divorțat în urmă cu 16 ani, iar simpaticul prezentator de la emisiunea „Ce spun românii” și-a refăcut viața alături de Andreea Pătrașcu. Iată ce s-a ales însă de prima soție a vedetei de la Pro TV!

Ce mai face și cum arată acum prima soție a lui Cabral

Luana Ibacka va împlini anul acesta vârsta de 55 de ani. Aceasta a studiat jurnalismul și fotografia în perioada 1989-1998 și a lucrat în presă scrisă timp de 15 ani.

De asemenea, prima soție a lui Cabral s-a remarcat și în televiziune. Aceasta a produs mai multe emisiuni pentru postul de televiziune Prima TV.

Ulterior, aceasta a și prezentat unele reality-showuri la Antena 1. În anul 2011, fosta soție a vedetei de la Pro TV a renunțat la televiziune și început activitatea de speaker, trainer și life coach.

În plus, a practicat tangoi argentinian. Din anul 2016, aceasta predă ateliere de mișcare creativă, impro dance, bachatango, ladystyling sau tango. Iată ce declara Luana Ibacka cu ocazia zilei sale de naștere de anul trecut.

„Vine o zi, când nu-ți mai pasă de riduri, make-up , fatarnicii, nimicuri pline de haz – de fapt. Lumea asta este un mare bâlci. În care poza cu magnolii și cu mama… plus o mască atârnând… nu poate fi ridicolă, ci delicioasă.

Azi îmi iau adio cu recunoștință de la anul 53 al vieții mele… cu metehne multe. Uneltirea mișelească și mondială m-a făcut să pricep în 2020 ca norocul e puțin la câtă lume este… Așa ca privesc de aproape doar ceea ce îmi doresc să cunosc, și de departe – tot ce vreau să dispară din viața mea. Vă iubesc și mai jos , ma iscălesc♥️”, a scris aceasta pe o rețea socială.

Luana Ibacka 1
Luana Ibacka 1

Motivul pentru care Luana Ibacka și Cabral s-au despărţit

Între Luana Ibacka și Cabral a existat o diferență de 10 ani, dar se pare că nu acest detaliu a contribuit la separare. Mariajul dintre cei doi a ajuns la final în anul 2006. Într-un interviu recent, fosta soție a prezentatorului TV a dezvăluit ce nu a funcționat între ei.

„Între noi doi era o diferenţă de vârstă de 10 ani. Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas însărcinată şi ne-am căsătorit când eram însărcinată.

Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nici legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura.

Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece. Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat doar că am fost etichetată ca fostă soţie a lui Cabral”, a declarat Luana Ibacka.

În prezent, Cabral este căsătorit cu Andreea Ibacka. Cei doi au devenit părinți în anul 2018, atunci când blondina a născut-o pe Namiko. Acum câteva luni, în 2021, familia lui Cabral s-a mai mărit cu un membru. Vedeta a mai adus pe lume un băiețel.

Urmăriți Impact.ro și pe