Momente de panică la botezul fiului lui Cabral. Un incendiu i-a speriat pe invitați

Stan Filon 15.05.2022, 14:44

Botez de neuitat în familia Ibacka.  Cele două vedete, Andreea și Cabral, l-au creștinat pe micuțul Tiago și au ales să organizeze petrecerea de după botez acasă, unde au chemat mai multe rude și prieteni. Cu toții au tras însă o sperietură de zile mari, pe care nu o vor uita toată viața, după ce a izbucnit un incendiu. Din fericire, toată lumea a scăpat nevătămată, însă au fost pagube materiale însemnate.

Momente de panică la botezul băiețelului familiei Ibacka

Așadar, botez cu peripeții în familia lui Cabral Ibacka. Prezentatorul și soția sa, Andreea, și-au botezat fiul, pe micuțul Tiago, și au ales să o facă acasă, într-un cadru restrâns. S-au adunat la petrecerea de botez mai multe rude, dar și câțiva prieteni. Petrecerea a început, cu toții erau plini de voie bună, lumea dansa, când de-odată cineva a văzut că iese fum, mai apoi flăcări. Tocmai ce luase foc casa unui vecin, așa că toată lumea s-a panicat. S-a dat imediat alarma, iar pompierii au venit la fața locului, unde au stins destul de repede incendiul. Din fericire, nu au existat victime și focul nu s-a extins, însă vecinii celor două vedete s-au ales cu pagube serioase la casă. Flăcările au mistuit aproape în totalitate locuința vecină, așa că oamenii au rămas fără casă.

Andreea și Cabral au ținut bine ascuns evenimentul din viața lor. Cu toate că știau de ceva timp când va avea loc botezul, tot au mai apărut lucruri neprevăzute, după cum a recunoscut chiar mama copilului botezat. Una peste alta însă, totul a ieșit așa cum și-au dorit cei doi părinți.

Momente de panica la botezul fiului lui Cabral
Momente de panica la botezul fiului lui Cabral

Petrecere incendiară

„Mergem la botez. Au trecut lunile, dar, deși ne pregătim de mult timp pentru eveniment, parcă tot pe ultima sută… Unii văd multe calorii, eu văd fericire (n.r. făcând referire la desertul de la eveniment). Cam așa arată, uneori, un platou și apoi pe șolduri”, a spus Andreea Ibacka pe Instagram, fericită și mândră de ceea ce a organizat.

Tiago are drept părinți spirituali tot oameni din lumea televiziunii. Nașii săi au fost Irina și Răzvan Fodor, buni prieteni cu familia Ibacka și oricum nelipsiți de la evenimentele acestora.

„Astăzi avem un eveniment important în familie. Îl botezăm pe Tiago, băiețelul Andreei și al lui Cabral”, a spus nășica Irina Fodor, completată imediat de soțul ei: ”Nașu e pregătit, s-a născut să fie naș. Să înceapă petrecerea”, a subliniat Fodor.

Cabral declara în urmă cu ceva timp că nimic nu îl mai poate surprinde la cel de-al doilea copil, însă situația nu a stat deloc așa. Micuțul Tiago s-a confruntat cu crize de colici care l-au dezarmat definitiv pe prezentatorul de televiziune.

Urmăriți Impact.ro și pe