EXCLUSIV

Burlacul Laurențiu Cazan, asaltat de admiratoare și la 65 de ani: ‘Unele sunt mai îndrăznețe’ Unde i-au cerut autografe EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 12.08.2023, 16:17
Burlacul Laurențiu Cazan, asaltat de admiratoare și la 65 de ani: ‘Unele sunt mai îndrăznețe’ Unde i-au cerut autografe EXCLUSIV

Șarmantul burlac Laurențiu Cazan are numeroase admiratoare, și acum, la 65 de ani. Unele, mai îndrăznețe, i-au cerut autografe chiar și pe decolteu. Artistul ne-a povestit, exclusiv pentru Impact.ro, despre relația strânsă cu fanii săi, care adesea îl opresc, la o vorbă, pe străzile Buzăului natal.

Laurențiu Cazan: ”Nu afișez atitudinea asta arogantă de vedetă”

Laurențiu Cazan este oprit, adesea, pe stradă, în Buzăul natal, unde a dorit să rămână, departe de forfota din București. Îi place să stea, la o vorbă, cu oamenii, să le asculte poveștile de viață. Le mai aduce și câte o mică alinare, printr-o glumă sau un compliment.

”Dacă întrebi oamenii ce mai fac, cu adevărat, în viața lor, nu este bine. Își aduc aminte ba că a bătut-o soțul sau că i-a plecat copilul la muncă în străinătate. Eu laud oamenii, mai ales pe femei le laud, așa le smulg câte un zâmbet. Nu afișez atitudinea asta arogantă de vedetă, cum fac alții, eu dau mâna cu ei. Oamenii sunt necăjiți, lumea e tare supărată, de aceea nu întreb: ”Ce faci?”, mai bine îi las pe ei să zică ce doresc. Chiar dacă văd o femeie mai plinuță, eu îi spun că a mai slăbit, iar bărbaților le spun că le stă bine cămașa. Îi laud pe toți, este o plăcere să stau cu ei de vorbă”, ne-a declarat Laurențiu Cazan, exclusiv pentru Impact.ro. Citește și Artistul român despre care s-a zvonit că ar fi avut o relaţie de iubire cu Christina Aguilera. A povestit totul acum „Nimeni nu o băga în seamă”

Burlacul Laurentiu Cazan, asaltat de admiratoare si la 65 de ani Unele sunt mai indraznete Unde i-au cerut autografe EXCLUSIV
Burlacul Laurentiu Cazan, asaltat de admiratoare si la 65 de ani Unele sunt mai indraznete Unde i-au cerut autografe EXCLUSIV

”Mi s-au cerut autografe și pe decolteu”

Laurențiu Cazan, autorul hit-ului „Say Something” și singurul solist român despre care compozitorul Horia Moculescu menționa că ar fi meritat să câștige Eurovisionul, nu duce lipsă de admiratoare. Vestitul burlac a fost însă surprins de cererile îndrăznețe ale unora dintre ele.

”Mi-au cerut autografe pe picioare, pe mâini, una a venit să îi dau pe burtă, cred că și pe sâni i-am dat alteia, mi-au cerut, da, și pe decolteu, unele sunt mai îndrăznețe. Autografele pe piele mi se par bizare, dar, dacă așa vor oamenii…Importantă este motivația, gândul bun”, ni s-a mai confesat Laurențiu Cazan, exclusiv pentru Impact.ro.

Laurențiu Cazan e tot burlac și la 65 de ani. A fost căsătorit 4 ani cu o olandeză

Laurențiu a fost căsătorit, timp de patru ani, în Olanda. Dar, după acea experiență, solistul a revenit la părerea că tot româncele au cele mai multe calități.

”Femeile din Olanda sunt diferite de românce. Totuși, cu toată iubirea față de poporul olandez, care e un popor minunat, sunt cosmopoliți și iubesc muzica, totuși, româncuțele noastre au încă o anume feminitate în plus față de alte femei, din Europa, încă nu și-au pierdut acea dragoste față de familie, sunt pricepute la mâncare, îți mai fac o ciorbiță, acolo mâncam prin mall-uri. Egalitatea dintre femei și bărbați este înțeleasă greșit, nu poți pune femeia să taie copaci, iar pe bărbat să cârpească ciorapi. Un bărbat nu poate să nască, iar femeia nu poate merge la război, cu paloșul în mână și să stea în tranșee. Femeia trebuie iubită, înțeleasă, îmbrăcată frumos, răsfățată”, ni se mai confesa Laurențiu Cazan, într-un alt interviu pentru Impact.ro.

Ce dezvăluia Marina Voica, despre povestea de iubire cu Laurențiu Cazan: “Orice ar spune lumea, m-a iubit”

Laurențiu Cazan și-a ținut viața amoroasă departe de ochii lumii. De notorietate este însă relația avută cu Marina Voica, în urmă cu peste 30 de ani. Solista încă îl poartă în suflet: “Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel, aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul, într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine, Laurențiu este un geniu muzical”.
Iar Laurențiu Cazan a adăugat.

”Mulți mă întreabă doar despre relația noastră amoroasă, ce am trăit, dar nu mulți știu că pe noi ne-a legat foarte mult și muzica, că aveam această pasiune comună”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...