Artistul român despre care s-a zvonit că ar fi avut o relaţie de iubire cu Christina Aguilera. A povestit totul acum „Nimeni nu o băga în seamă”

Stan Filon 02.05.2022, 19:26
Artistul român despre care s-a zvonit că ar fi avut o relaţie de iubire cu Christina Aguilera. A povestit totul acum „Nimeni nu o băga în seamă”

Christina Aguilera este un nume greu al muzicii mondiale. Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, acum, însă altfel au stat lucrurile atunci când a fost în România. Se întâmpla în anul 1997, când artista avea doar 17 ani și a participat la Cerbul de Aur. A fost o dezamăgire pentru ea, însă un artist român a povestit în exclusivitate pentru Ego.ro experiența pe care a avut-o cu tânăra cântăreață. S-a zvonit chiar că ar fi avut și o relație de iubire cu vedeta.

El este artistul român despre care s-a zvonit că ar fi avut o relaţie de iubire cu Christina Aguilera

Vorbim despre nimeni altul decât Laurențiu Cazan, care a concertat și el la Cerbul de Aur în anul 1997 și care a cunoscut-o atunci pe Christina Aguilera. A fost vrăjit de vocea ei și a prevăzut că va avea o carieră de succes. Atunci însă, a fost singurul care a crezut în vocea ei.

„În 1997 era foarte multă presă la festival, inclusiv din străinătate, te asaltau ziariștii, nu aveai timp să te oprești ca să vorbești cu toți, să mai spui una-alta. Când am fost întrebat cine cred că va câștiga ediția competiției muzicale, am răspuns pe loc: ”Christina Aguilera!”. Din păcate, nu doar că nu a câștigat trofeul, dar nu a luat niciun premiu. Ciudat este că, în juriul Festivalului ”Cerbul de Aur”, erau și foarte mulți compozitori străini, americani, germani, și, cu toate acestea, nimeni nu a crezut în talentul ei. Ei aveau cumva dreptate, îmi tot spuneau că face prea multă improvizație pe voce. Dar, avea doar 17 ani… Mulți dintre ziariști au jignit-o, și-au bătut efectiv joc de ea. Le-am și zis: ”Greșiți! Ce o să spuneți dacă, peste vreo doi ani, și chiar am zis cifra asta, va fi o mare stea?”. Credeau că, eu fiind și cetățean olandez, o laud pentru că îi iubesc pe americani. Am fost singurul care stătea zilnic de vorbă cu Christina, care o încuraja, nimeni în afară de mine nu are nicio poză cu ea, de la Brașov, pentru că nimeni nu o băga în seamă. Îi și spuneam impresarului ei: ”Ai venit cu fetița asta, îți dai seama ce talent e? În doi ani o să ajungă o mare vedetă a Americii”, a declarat Laurențiu Cazan pentru ego.ro.

El este artistul roman despre care s-a zvonit ca ar fi avut o relatie de iubire cu Christina Aguilera
El este artistul roman despre care s-a zvonit ca ar fi avut o relatie de iubire cu Christina Aguilera

„Doamne, cum putea să cânte, ce voce”

Și a fost exact cum a spus Laurențiu Cazan. Peste doi ani, Christina Aguilera a devenit cunoscută în întreaga lume, iar artistul nostru a fost printre primii care i-au cumpărat albumul.

„Știu că acum sună, așa, ca o laudă. Nu sunt proroc și nici Mama Omida, dar am avut dreptate, am crezut în talentul ei și a ajuns star! Doamne, cum putea să cânte, ce voce! Și, așa cum am zis, așa s-a și întâmplat. După doi ani, pe când mă aflam la niște prieteni din Timișoara, intru pe ușă și aud la televizor ”Thank you, Christina Aguilera!”. Când mă uit mai bine, era invitata lui Larry King, la CNN. Apoi, după ce am plecat în Olanda, m-am dus la cel mai mare centru muzical și l-am întrebat pe șeful magazinului dacă are albumul Christinei Aguilera. A căutat prin în magazie, a adus din spate albumul ei, îl primise recent, și l-a pus în vitrină. Cred că sunt printre primii care i-au cumpărat albumul de debut”.

Laurențiu Cazan a spus că nu a avut o relație amoroasă cu Christina Aguilera și a repetat faptul că ea avea atunci 17 ani. A păstrat însă legătura cu familia artistei.

„Erau niște probleme acolo, așa că m-am retras”

„După ce s-a întors în America, am vorbit mai mult cu mama ei, Maria, era pianistă, dar și cu sora ei, cu Rachel, pe ele le mai întrebam despre Christina. Erau niște probleme acolo, așa că m-am retras. Tatăl ei nu este de fapt tatăl ei biologic, am vorbit și cu el puțin. Acum, ea este la nivelul la care este, este înconjurată de o armată de oameni, nu am vrut să o deranjez. Între noi nu a fost o poveste de dragoste, ea avea doar 17 ani. Mi-era dragă, așa, ca artistă. Era micuță, nu era o divă, era o drăguțică, eram impresionat de cum cânta, nu era lansată atunci. Mă și gândeam: ”Doamne, de unde are forță, de unde așa voce, dintr-un trup firav?”.

Între timp, Christina Aguilera a vândut peste 50 de milioane de exemplare ale albumelor sale, a lansat propriul parfum, a avut mai multe melodii în top 100 Billboard și a câștigat și cinci premii Grammy, a jucat în filme, iar averea sa este estimată undeva la 160 de milioane de dolari.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...