Britney Spears s-a ”eliberat” de tatăl ei după 13 ani. ”Cred că o să încep să plâng”

Beatrice Dumitru 13.11.2021, 14:52
Britney Spears s-a ”eliberat” de tatăl ei după 13 ani. ”Cred că o să încep să plâng”

După ani de zile în care a fost sub tutela tatălui său, cântăreața Britney Spears își poate trăi viața așa cum dorește, dar mai ales își poate administra singură banii câștigați de-a lungul carierei. ”Este timpul să-și reorganizeze viața”, a spus resemnat părintele artistei.

Britney Spears și-a recâștigat libertatea

Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, s-a aflat sub tutela tatălui său din anul 2008. În tot acest timp nu a avut niciun control asupra banilor săi și nici nu a putut lua vreo decizie în privința  vieții sale personale sau profesionale. În iunie, vedeta i-a cerut judecătorului să pună capăt acestei situații „abuzie”, susținând că este „traumatizată”.

Un judecător al Curții Superioare din Los Angeles a decis în favoarea cântăreței pe 12 noiembrie. Tătăl lui Britney Spears, Jamei, avea putere totală asupra finanțelor și asupra deciziilor legate de cariera și viața personală a fiicei sale. Printre altele, artista nu a putut să-și viziteze copii și nici să se căsătorească. Fanii s-au adunat în fața tribunalului ca să o susțină pe Britney Spears, notează BBC.

Brittney Spears s-a ”eliberat” de tatăl ei după 13 ani. ”Cred că o să încep să plâng”
Britney Spears și-a recăpătat libertatea. Sursa foto: Instagram / Brittney Spears

„Nu m-am rugat niciodată atât de mult pentru ceva în viața mea, Este cea mai bună zi a mea din toate timpurile. Cred că o să plâng”, le-a spus Britney Spears celor 35 de milioane de urmăritori de pe Instagram.

Viața ei a fost în ruină și era într-o suferință fizică, emoțională, mentală și financiară”, au declarat și avocații lui Jamie Spears.

Britney Spears, probleme cu alcoolul și drogurile

Brittney Spears a fost pusă sub tutela tătălui său în 2007, în urma unei căderi psihice, ea fiind internată pentru probleme medicale nedeclarate. Potrivit mamei cântăreței, aceasta s-a confruntat cu probleme cu alcoolul de la vârsta de 13 ani, după ce a intrat în faimosul Mickey Mouse Club. La 15 ani., Britney Spears ar fi făcut cunoștință și cu drogurile.

Cântăreață are doi copii, Sean Preston (15 ani) și Jayden james (14 ani) din mariajul cu Kevin Federline. Pentru succesele sale muzicale, Britney Spears a fost răsplătită cu un premiu Grammy și două premii Emmy.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...