Britanicii s-au înfuriat. Cum l-a strigat Kate Middleton pe socrul său, Prinţul Charles, de faţă cu toată lumea

Nicu Stan 15.06.2021, 14:01
Britanicii s-au înfuriat. Cum l-a strigat Kate Middleton pe socrul său, Prinţul Charles, de faţă cu toată lumea

Britanicii s-au înfuriat. Cum l-a strigat Kate Middleton pe socrul său, Prinţul Charles, de faţă cu toată lumea. Gafa comisă de soția prințului William, în articolul de mai jos.

Cum l-a strigat Kate Middleton pe socrul său, Prinţul Charles. Toată planeta a râs de apelativul folosit

Britanicii s-au înfuriat după ce au auzit cum l-a strigat Kate Middleton pe socrul său, Prinţul Charles, de faţă cu toată lumea. Apelativul cu care l-a întâmpinat ducesa de Cambridge pe Prințul Charles a făcut o lume întreagă să râdă.

Ducesa de Cambridge a folosit apelativul ”tataie” pentru socrul său în timpul summit-ului G7, scrie Daily Mail. Alintul a fost privit cu ochi răi de către unii britanici care s-au supărat de modul de adresare viitorului rege, în timp ce alții nu au părut deloc deranjați de acesta, întrucât astfel membrii casei regale par naturali, ca iricare altă familie din Anglia.

Cu ce apelativ i se adreseaza Kate Middleton socrului sau
Cu ce apelativ i se adreseaza Kate Middleton socrului sau

Cum l-a întâmpinat ducesa pe viitorul Rege al Angliei

La evenimentul respectiv, Kate și Charles au însoțit-o pe Regină alături de Prințul William și Camilla la Eden Project din Corwall pentru o recepție de seară, acolo undeerau prezenți unii dintre cei mai importanți lideri ai lumii.

Ducesa l-a întâmpinat pe socrul ei, prințul Charles, viitorul Rege al Marii Britanii, la sosire astfel: ”Hello Grandpa, how are you?” (Bună, tataie, ce faci?). Prințul Charles este bunicul celor trei moștenitori ai lui William, primul său copil, cu Kate Middleton.

Când a mai avut loc un episod similar

Reamintim că un episod asemănător a avut loc în anul 2018, moment în care Prințul Charles i s-a adresat reginei Elisabeta a II-a cu apelativul ”mami”. Acest lucru s-a întâmplat la petrecerea organizată pentru suverană cu ocazia împlinirii a 92 de ani. Regina a fost atunci luată prin surprindere, și-a dat ochii peste cap și a afișat un zâmbet imens.

”Majestate, mami, am sentimentul că în 1948, când aveai 22 de ani, nu te aşteptai ca la cea de-a 92-a aniversare fiul tău să aibă 70 de ani”, a spus prinţul Charles pe scena Royal Albert Hall.

Familia Regală a dat dovadă că este o familie normală

Cei care au participat atunci la eveniment au început să râdă, alții s-au înduioșat ținând cont de vârsta înaintată a amândurora, precum și a rigidității cu care tratează în mod normal astfel de detalii, ținând cont de faptul că se bucură de titluri regale care trebuie să fie susținute cu strictețe.

Atunci, de asemenea, întreaga scenă a făcut deliciul oamenilor din toată lumea.