Brigitte Pastramă, transformare uluitoare. Trucul care a ajutat-o să slăbească enorm în timp-record

Stan Filon, Coteț Alexandru 25.02.2023, 12:30

Brigitte Pastramă, transformare uluitoare! Mondena și-a lăsat urmăritorii cu gura căscată, după ce a postat mai multe fotografii. Este schimbată radical, este mult mai slabă și mai tonifiată, iar fanii săi au întrebat-o imediat cum a făcut de a slăbit atât de mult.

Brigitte Pastramă, transformare uluitoare

Brigitte Pastramă este mai slabă ca niciodată! În plus, are un abdomen plat și bine definit și are alură de fotomodel! Vedeta a postat recent mai multe fotografii pe pagina sa de socializare, după o absență de câteva zile bune, iar schimbarea este una semnificativă.

Pare că Brigitte Pastramă a petrecut în sala de forțe tot acest timp în care a lipsit de pe rețelele sociale, însă vedeta le-a spus fanilor săi care îi este secretul. Cu siguranță a făcut și mult sport, altfel nu avea cum să-i apară pe abdomen pătrățele de mușchi, însă a recurs și la o dietă.

Brigitte Pastrama, transformare uluitoare
Brigitte Pastrama, transformare uluitoare

Abdomen cu pătrățele

Aceasta a spus: „Îmi reconstruiesc viața și corpul”, în dreptul fotografiilor postate recent pe rețelele sociale, iar schimbarea este una vizibilă cu ochiul liber. Fanii săi au asaltat-o cu mesaje de felicitare pentru felul în care arată, dar au întrebat-o și cum a ajuns la aceste rezultate.

„Felicitări pentru cum arăți!?”, „Îmi place mult cum arăți! Îmi poți da și mie dieta ta în privat? Aș vrea să o încerc”, „Wow… ce ai pățit de ai slăbit atât de bine? Probleme personale sau sportul și o dietă te-au ajutat?”, „Doamne, prea mult ai slăbit” au fost o parte dintre mesajele pe care fosta soție a lui Ilie Năstase le-a primit pe Instagram.

Dar care este secretul vedetei? Ei bine, aceasta le-a spus care este dieta cu care a slăbit. „Mănânc proteină lichidă și cookie 40 grame zilnic”, a spus Brigitte Pastramă despre metoda prin care slăbește.

Și-a cumpărat casă în Dubai

Apropo de reconstruirea vieții, Brigitte și Florin Pastramă, soțul ei, și-au achiziționat în Dubai, în Emiratele Arabe Unite, o locuință de nu mai puțin de 400.000 de euro. Vor locui acolo, dar nu permanent, deoarece Brigitte are afaceri în România.

„Nu ne mutăm chiar definitiv. Am găsit o țară unde, în momentul în care ai intrat în ea, te avertizează că, dacă ești găsit cu chestii interzise, pedeapsa e capitală. Plus de asta, este o țară în care, dacă furi, ți se taie mâna. Este o țară frumoasă, o țară binecuvântată. Eu fac niște sacrificii pentru asta. Nu mă voi muta 100%, dar decizia e luată, eu am investit deja. De un an și ceva cochetam cu chestia asta, dar nu pentru a mă muta, era așa, un vis”, a mărturisit ea. Au achitat-o 70%, iar restul de 30%, la finalizarea construcției.

„Este o casă de 130 de metri pătrați. Are două dormitoare, trei băi, un living, o curticică mică, pentru câinele nostru. În comparație cu casa de 400 și ceva de metri pătrați pe care o avem în Pipera, asta este o căsuță, unde poți să începi o viață, pentru că asta îmi doresc. Viața este mai ieftină acolo, îți spun sincer”, a mai declarat soția lui Florin Pastramă la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...