De ce s-a revoltat Brigitte Pastramă cu privire la refugiaţii din Ucraina. Bruneta, dezamăgită de ce se întâmplă (Exclusiv)

Badea Violeta 04.03.2022, 07:50
De ce s-a revoltat Brigitte Pastramă cu privire la refugiaţii din Ucraina. Bruneta, dezamăgită de ce se întâmplă (Exclusiv)

Brigitte Pastramă, una dintre cele mai cunoscute și controversate vedete de la noi din țară, s-a mobilizat să-i ajute pe refugiații din Ucraina. Focoasa brunetă a mers în Gara de Nord și chiar a luat legătura cu mai multe ONG-uri pentru a le oferi mâncare mamelor și copiilor veniți din țara vecină, însă a avut parte de o surpriză neplăcută. Iată ce a revoltat-o pe fosta soție a lui Ilie Năstase!

Brigitte Pastramă, revoltată după ce a încercat să-i ajute pe refugiații din Ucraina

Emoționată de imaginile prezentate la televizor și susținută de mai multe prietene, Brigitte Pastramă a luat decizia de a sări în ajutorul refugiaților din Ucraina, așa că a mers în Gara de Nord pentru a oferi cele necesare mamelor și copiilor ucraineni. Însă odată ajunsă la faţa locului, vedeta a constatat că cei mai mulți dintre migranți nu sunt, de fapt, ucraineni.

„Am mers împreună cu soțul meu, Florin, luni, în Gara de Nord, să vedem cu ochii noștri cu ce putem ajuta. După mai bine de șase ore petrecute acolo, în gară, am realizat că cei mai mulți dintre migranții din Ucraina, care ajung la București, nu sunt de fapt ucraineni.

Sunt, cei mai mulți dintre ei, expați sau studenți, egipteni, nigerieni și indieni, în marea lor majoritate, care ajung la București în drumul lor de tranzit spre țările din care provin.

Dar am decis să-i ajutăm și pe aceștia, fiindcă și ei sunt suflete. Am luat legătura cu persoanele de la Asistența Socială prezente atunci în gară și ele ne-au promis că ne vor da anumite direcții pentru a ajuta, acolo unde credeau ei că e mai mare nevoie”, a declarat bruneta, citată de Playtech.

brigitte4
Brigitte Pastrama

Brigitte Pastramă, dezamăgită de ONG-urile care se ocupă de refugiați

Vedeta a povestit că nu s-a lăsat și s-a adresat unor ONG-uri. A pregătit nu mai puțin de o sută de porții de mâncare caldă pentru persoanele care de mai bine de o săptămână trec printr-o grea încercare, însă a fost refuzată și i s-a dat mâncarea înapoi. Astfel, Brigitte Pastramă a ajuns la concluzia că anumite ONG-uri care se ocupă de refugiați sunt extrem de neserioase.

„Cum avem printre afacerile noastre și un restaurant, am acceptat cu bucurie să facem asta. Trebuie să precizez că cei de la Asistență au fost drăguți și cooperanți. Am pregătit 100 de porții de mâncare, inclusiv cu ciorbă, cafea, pâine și tot ce trebuie pentru masa unui om în putere.

Am plecat cu două mașini, în care am încărcat și marmitele speciale cu mâncare. Surpriza a venit odată cu sosirea noastră la fața locului. Ni s-a cerut să lăsăm mâncarea acolo, lucru pe care l-am refuzat. Am vrut să văd cu ochii mei pentru cine am depus eforturile respective.

Cei de acolo, de la centru, au făcut fețe-fețe. Cu chiu, cu vai, mi s-a răspuns! Am lăsat cel mult 25 de porții de mâncare. Am trăit una dintre marile dezamăgiri din viața mea. Am vrut să fac un bine, din suflet, și când colo am constatat că există tot felul de ONG-uri, extrem de neserioase, care încearcă, probabil mai ales în perioada asta, să arate că încă funcționează.

E foarte multă propaganda în perioada asta, așa că îi avertizez pe cei care doresc să se implice financiar și emoțional în ajutorarea emigranților din Ucraina să aibă totuși grijă cu ce fel de persoane din România au de-a face!”, a mai puvestit Brigitte Pastramă pentru aceeași sursă.

În cele din urmă, vedeta a anunțat că va încerca să trimită ajutoare materiale în parte de nord a țării, în apropiere de graniță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...