Brigitte Pastramă este însărcinată din nou? “Să nu ne grăbim să facem afirmații, pentru ca sunt superstițioasă”

Redacția IMPACT 13.05.2020, 13:44
Brigitte Pastramă este însărcinată din nou? “Să nu ne grăbim să facem afirmații, pentru ca sunt superstițioasă”

A spus cineva ceva despre o despărțire dintre Brigitte și Florin Pastramă? Orice ați auzi, să știți că nu e adevărat. Cuplul o duce foarte bine, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Între ei există o comunicare subtilă, care marchează soliditatea oricărui cuplu.

Dovezi de iubire care nu se mai termină

În urmă cu câteva zile, Florin Pastramă reușea s-o impresioneze pe frumoasa lui soție cu un buchet de flori, dar nici Brigitte nu s-a lăsat mai prejos și, ca să-i arate cât îl iubește și pentru că-l iubește mult, mult, ea i-a salvat fotografia pe ecranul telefonului, pentru ca, oricând nu sunt împreună, să aibă măcar impresia că sunt.

Și nu se știe clar, dar umblă vorba că Brigitte ar fi însărcinată, însă nimeni nu suflă o vorbă despre asta, din superstiție.

Brigitte și Florin Pastramă se iubesc tare de tot
Brigitte și Florin Pastramă se iubesc tare de tot

„Nu ne grăbim să facem afirmații”

Brigitte a mai pierdut o sarcină înainte, așa că nu se aruncă să anunțe încă. Prezentă într-o emisiune la Antena Stars, Brigitte a spus:

„Am hotărât împreună cu Florin ca în momentul în care voi fi însărcinată, când va fi să fie, să fie doar al nostru. Să nu ne grăbim să facem afirmații, pentru ca sunt superstițioasă. Știți foarte bine ce am pățit data trecută că am pierdut sarcina și dacă va fi, va fi un moment numai al nostru. Și veți afla și voi bineînțeles.”, a spus ea la Antena Stars.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma și de atunci sunt nedespărțiți. Vedeta în vârstă de 42 de ani a absolvit liceul și, pentru că nu și-a permis, nu a putut să urmeze cursurile unei facultăți. A avut perioade când făcea curățenie în casele oamenilor. A dat și meditații la română și matematică. „Mie nu-mi este rușine cu absolut nimic. Sunt o femeie independentă, căreia-i place să muncească„, spunea Brigitte la un moment dat.

Urmăriți Impact.ro și pe