EXCLUSIV

Bobonete, noul jurat de la Românii au talent? Actorul a decis să spună adevărul (exclusiv)

Iancu Andreea, Cristi Ionică 27.07.2021, 13:42
Bobonete, noul jurat de la Românii au talent? Actorul a decis să spună adevărul (exclusiv)

După plecarea lui Florin Călinescu din juriul de la Românii au talent, mulți fani ai emisiunii s-au întrebat cine îl va înlocui pe actor. Și pentru că este un personaj extrem de savuros, unele zvonuri s-au îndreptat către Mihai Bobonete, actorul care îl interpretează pe cârciumarul din serialul Las Fierbinți. După ce mulți s-au gândit la Bobonete ca fiind noul jurat de la Românii au talent, actorul a decis să spună adevărul despre această informație.

Ar putea fi Bobonete noul jurat de la Românii au talent? Ce spune actorul despre această postură

Cu actorul Florin Călinescu exclus de la masa juriului de la Românii au talent, fanii emisiunii s-au gândit că Bobonete ar putea deveni noul jurat al show-ului. Trustul Pro TV se află în căutarea unui înlocuitor al celui de-al patrulea membru al juriului, însă nicio informație oficială nu a confirmat faptul că Mihai Bobonete ar fi cel care va ocupa scaunul de lângă Alexandra Dinu. Pentru a clarifica zvonurile, actorul din Las Fierbinți a făcut primele declarații pentru playtech.ro, în exclusivitate.

Acesta a fost uimit să afle că ar putea să treacă de la actorie la postura de jurat. În plus, Mihai Bobonete a menționat că nu a fost contactat deocamdată de nimeni din cadrul Pro TV, motiv pentru care nu cunoaște despre ce este vorba în privința acestui subiect. Până când va reveni la filmări, Bobonete a povestit că este în concediu cu familia, la mare, iar de luni va relua munca pentru noul sezon din Las Fierbinți. 

Nu am primit această informație, habar am… Nu m-a sunat nimeni de la Pro TV. Chiar nu știu despre ce e vorba. Eu sunt în concediu la mare, cu familia. Mai am câteva zile de vacanță. Apoi de luni încep filmările, apoi urmează sezonul din Las Fierbinți, a mărturisit Mihai Bobonete pentru playtech.ro.

Mihai Bobonete ar putea deveni noul jurat de la Românii au talent
Florin Călinescu și-a luat adio de la trustul din Pache Protopopescu

Florin Călinescu, despre plecarea sa din Pro TV. Actorul, nemulțumit de Românii au talent

Producătorii emisiunii Românii au talent s-au lovit de un impediment în ceea ce privește noul sezon al show-ului după ce Florin Călinescu a decis să renunțe la contractul cu postul Pro TV. Actorul a vorbit și despre motivele pentru care a ales să facă această mutare, decizia sa de a întrerupe colaborarea fiind luată din cauza diferențelor apărute în ultimii ani, de când fostul patron a lăsat trustul pe mâinile altor acționari.

Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat, pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature, declara Florin Călinescu în anunțul plecării sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...