Biserica Doamna Ghica din Capitală a luat foc! De la ce a pornit incendiul puternic

Stan Filon 13.12.2021, 18:04

S-a dat alarma în București, după ce a început să iasă fum din biserica din cartierul Doamna Ghica! Au apărut imediat și flăcările, iar oamenii care locuiesc în zona au sunat imediat la 112.

Incendiu la biserica Doamna Ghica

Locuitorii din Doamna Ghica au spus că pompierii au venit destul de târziu, iar flăcările au cuprins deja o clădire de lângă biserică! Din primele informații, se pare că incendiul nu ar fi pornit de la o magazie cu lemne din incinta bisericii.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o constructie (magazie), in curtea unei biserici, str. Doamna Ghica. Suprafata afectata de incediu este de 10-15 mp.

Incendiul a fost stins, nu au fost victime. Au actionat 3 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare, autoscara. Incendiul e stins. A fost pericol de extindere la biserica”, au declarat reprezentanții pompierilor.

Ulterior, s-a aflat că, de fapt, ar fi ars un depozit de lumânări, din incinta bisericii Doamna Ghica. Depozitul a fost distrus de flăcări, după cum se vede în clipul de mai sus. Pompierii au recunoscut că s-au temut și ei ca incendiul să nu se extindă la biserică, magazia respectivă alându-se în imediata apropiere.

Urmăriți Impact.ro și pe