Bill Gates, despre ceea ce se va întâmpla cu omenirea în 2022. „Există o mulțime de oameni care suferă”

Nicu Stan, Alexandru Teodorescu 26.03.2021, 15:12
Bill Gates, despre ceea ce se va întâmpla cu omenirea în 2022. „Există o mulțime de oameni care suferă”

Bill Gates, despre ceea ce se va întâmpla cu omenirea în 2022. Miliardarul filantrop a spus ce urmează să se întâmple la anul, în contextul în care toată planeta luptă acum cu pandemia de coronavirus.

Bill Gates a spus adevărul. Ce ne așteaptă în 2022

Bill Gates a făcut dezvăluiri despre ceea ce se va întâmpla cu omenirea în 2022. Miliardarul consideră că lucrurile  vor reveni la normal în 2022. Astfel, Bill Gates a emis o prognoză plină de speranță, anunțând că lumea va reveni complet la normal până în 2022, după ce vaccinurile vor stăpâni pandemia.

De asemenea, fondatorul Microsoft este un cunoscut susținător al dezvoltării vaccinului împotriva coronă virusului făcând în acest sens finanțări consioderabile prin intermediul Fundației lui. În ultima sa apariție publică Bill Gates a declarat că lumea va reveni practic la normal până la sfârșitul anului viitor.

Bill si Melinda Gates sunt plini de speranta
Bill si Melinda Gates sunt plini de speranta

Pe ce se bazează Bill Gates când spune că omenirea scapă de virus până în 2022

Bill Gates, într-un interviu acordat ziarului polonez Gazeta Wyborcza și radiodifuzorului TVN24,  a sugerat că omenirea va reveni la normal datorită succesului vaccinurilor împotriva coronavirusului. Singurele vești bune din timpul pandemiei au fost crearea și accesul la vaccinurile împotriva virusului ucigaș, crede Bill Gates.

De asemenea, Soţia lui Bill Gates a declarat pentru CNBC că imunitatea globală împotriva coronavirus ar putea fi atinsă undeva în 2022, tot datorită vaccinului împotriva virusului ucigaș.

Imunitatea va fi atinsă când vaccinul va ajunge în toate țările

Ea a mai adăugat că imunitatea nu va fi atinsă până când vaccinurile nu vor fi disponibile la nivel mondial. ”Așa că va fi cândva în 2022 până când vom avea imunitatea deplină. Există o mulțime de oameni care suferă, nu doar în SUA, ci peste tot”, a spus Melinda Gates.

În ultima perioadă de timp, Bill Gates a avertizat că restricțiile îmăptriva  coronavirusului ar putea rămâne în vigoare în viitorul apropiat. Bill Gates a sugerat, într-un interviu găzduit pe aplicația de socializare Clubhouse, că oamenii ar putea lua în considerare schimbarea comportamentului într-un mod semnificativ în primăvara sau vara anului 2021.

Bill Gates nu lasă garda jos

Nu voi înceta să port măști sau să nu fiu atent, în special în jurul persoanelor în vârstă care nu au fost vaccinate. Abia pe la sfârșitul primăverii sau verii vom ajunge la cifre în care să permită schimbarea comportamentului într-un mod semnificativ”, a spus Bill Gates.

În Marea Britanie, vaccinarea împotriva COVID-19 se desfășoară într-un ritm constant: 24.681.955 de persoane au fost vaccinate cu prima doză și 2.028.543 de persoane au fîcut și rapelul. De asemenea, ieri s-au înregistrat 6.397 de cazuri și 63 de decese în termen de 24 de ore. În total, în Regatul Unit au fost înregistrate 4.319.128 de cazuri, care au adus 126.445 de decese.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe