Biletul găsit de un bărbat pe o caserolă cu pui dintr-un supermarket. Imaginea amuzantă a devenit virală

Ioana Bucur 08.07.2022, 09:43
Biletul găsit de un bărbat pe o caserolă cu pui dintr-un supermarket. Imaginea amuzantă a devenit virală

O ieșire la cumpărături ca oricare alta a adus o surpriză de proporții și un moment de neuitat pentru un australian. Un bărbat a găsit un bilet misterios pe o caserolă cu pui dintr-un supermarket. Răvașul a fost fotografiat, iar imaginile au făcut furori pe internet, fiind redistribuite de oameni din întreaga lume. Ce scria pe bucățica de hârtie.

Caserolă cu pui cu surpriză

Nimeni nu se așteaptă ca o ieșire la magazin să se transforme într-o experiență de neuitat, dar tocmai asta i s-a întâmplat unui bărbat din Sydney, Australia. În timp ce se plimba printre rafturile unui celebru supermarket, a observat ceva neobișnuit la o caserolă cu pui din vitrina frigorifică. Imaginile au devent virale.

Se plimba printre rafturile magazinului, gândindu-se ce să mai pună în coșul cu cumpărături când a văzut un detaliu bizar în vitrina frigorifică. Curios să afle despre ce era vorba, bărbatul a scos caserola cu pui și și-a dat seama că pachetul avea atașat un bilet. Răvașul nu avea nicio legătură cu producătorul sau cu magazinul în care era, fiind scris de mână.

După ce a citit biletul, australianul a căzut pe gânduri câteva momente, încercând să își dea seama dacă este o farsă sau nu.

„Sosul e ok. Puiul are gust de sfoară veche. Pâinea naan este comestibilă doar dacă îți place să mănânci cauciuc. La fel și la tikka”, era mesajul inedit scris pe bilet, arată cei de la mirror.co.uk.

Biletul găsit de un bărbat pe o caserolă cu pui dintr-un supermarket. Imaginea amuzantă a devenit virală

Ce au transmis reprezentanții supermarketului

Amuzat de recomandările lăsate și surprins să găsească așa ceva într-un magazin, bărbatul a pozat caserola cu bilet și a publicat imaginile pe o platformă de social media. Nu a durat mult până când poza și povestea au făcut înconjurul lumii, postarea fiind redistribuită masiv.

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară, mulți afirmând că autorul mesajului a făcut o faptă bună, iar gestul său este un model de urmat pentru că ajută oameii să nu cumpere produse ce au dezamăgit alți clienți, ajutând astfel la reducerea risipei alimentare.

Alții au glumit pe seama întâmplării, internauții amuzându-se de modul inedit de a-ți exprima opinia legată de un produs.

În cele din urmă, a apărut și o reacție din partea reprezentanților supermarketului în care s-a găsit caserola cu pui. Aceștia au transmis că sunt recunoscători pentru opiniile oferite de clienți și că urmează să ia legătura cu furnizorii acelei game de mâncăruri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...