Bilete de avion la 2 euro pentru Grecia și Turcia în această vară. Cum arată oferta, românii vor fi încântați

Ioana Bucur 17.06.2021, 18:15
Bilete de avion la 2 euro pentru Grecia și Turcia în această vară. Cum arată oferta, românii vor fi încântați

Sezonul concediilor începe cu oferte greu de refuzat pentru români. Bilete de avion la 2 euro pentru Grecia și Turcia în această vară. Ce include promoția.

Bilete de avion la 2 euro pentru Grecia și Turcia

Sezonul estival a început cu o ofertă de neratat pentru românii dornici de călătorii în străinătate. Compania aeriană Animawings a scos la vânzare bilete de avion la 2 euro pentru Grecia și Turcia.

Fondată de Christian Tour și deținută, în proporție de 25% de grecii de la Aegan Airlines, Animawings oferă românilor o promoție specială. Potrivit Economica.net, cei interesați pot cumpăra bilete la 2 euro pentru Grecia și Turcia, pe un sens, cu toate taxele incluse, cu plecări din următoarele orașe din România:

  • București către Antalya, Corfu sau Zakynthos
  • Baia Mare către Antalya
  • Craiova către Antalya
  • Oradea către Antalya
  • Sibiu către Antalya
  • Târgu Mureș către Antalya

Bilete de avion la 2 euro pentru Grecia și Turcia

În ce perioadă este valabilă promoția

Trebuie precizat că biletul de doi euro include doar un bagaj mic, ce încape sub scaunul pasagerului din avion. Pentru următoarea categorie, ce are incluse două bagaje de cabină și unul de cală, prețul ajunge la 11 euro per segment, adică 22 de euro pentru un zbor dus-întors.

Cu doar patru euro, românii îi pot cumpăra bilete dus-întors, pe ruta Baia Mare-Antalya, pe toată perioada lunilor iulie și august. Pentru ruta Oradea-Antalya sunt disponibile bilete la doi euro pentru lunile iunie, iulie și septembrie.

Cei care pleacă din Craiova, cu destinația Antalya, pot profita de reduceri în perioadele: 21 iunie pentru plecare, 21 și 28 iunie pentru întoarcere, și în aproape toate zilele din luna iulie. La același tarif se pot achiziționa bilete de plecare și în septembrie.

Bilete de plecare din Sibiu, cu doi euro, se pot cumpăra pentru 22 iunie și lunile iulie și august. Biletele pentru întoarcere nu sunt reduse.

Cei care pleacă din București spre Corfu, vor putea beneficia de prețurile speciale doar pentru ziua 27 septembrie ca dată de plecare și 13 septembrie ca dată de întoarcere. Pentru București-Antalya, bilete la acest preț se găsesc doar pentru ziua de 18 iunie, ca dată de întoarcere. Către Zakynthos, doar plecarea din 28 septembrie este inclusă în promoție.

Biletele incluse în oferta Animawings se pot cumpăra, la prețul de doi euro, și ȋn agențiile de turism din ţară, dar şi prin canalele de distribuție ale Aegean Airlines.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...