Bilanțul autorităților, după accidentul de pe Calea Plevnei. Ce s-a întâmplat cu bărbatul din ambulanță

Diana Radu 03.01.2020, 09:26
Bilanțul autorităților, după accidentul de pe Calea Plevnei. Ce s-a întâmplat cu bărbatul din ambulanță

Autoritățile au reușit să stabilească bilanțul în urma accidentului de pe Calea Plevnei, care a avut loc joi seara și în care au fost implicate 4 autovehicule, printre care și o ambulanță care transporta de urgență un pacient la spital. În total, 21 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Care este starea de sănătate a pacientului din ambulanță care a fost implicat în accident

accident, calea plevnei, pacientul din ambulanță
Ce s-a întâmplat cu bărbatul din ambulanță în urma accidentului de pe Calea Plevnei

Pacientul transportat de ambulanța care a fost implicată în accidentul de pe Calea Plevnei a fost transportat de urgență după impact la Spitalul Universitar din Capitală. Bărbatul a făcut stop cardio-respirator, iar starea lui de sănătate este critică.

”Nicio persoană din microbuz nu a necesitat transport la spital. Pacientul din ambulanță a fost transportat la spital, fiind vorba de o persoană în stop cardio-respirator. (…) A fost preluat de altă ambulanță și dus la Spitalul Universitar. Ambulanța aparținea aeroportului”, a declarat pentru Mediafax comandantul Detașamentului ISU ”Mihai Vodă”, Mihai Tănase.

Dintre cele 21 de persoane care au fost implicate în accident, doar două au fost transportate la spital, potrivit informațiilor ISU. Printre cele două persoane se află o fetiță de 16 ani care a fost transportată de urgență pentru a primi îngrijiri medicale, la spitalul Grigore Alexandrescu. Celelalate persoane rănite au fost transportate la Spitalul Floreasca.

Din primele date, se pare că o ambulanță care circula pe strada Știrbei Vodă a intrat în coliziune cu un microbuz de pasageri care se afla pe direcția Schitu Măgureanu  – Constantin Noica. În urma impactului, autovehiculul a fost proiectat în alte trei mașini care acordau prioritate ambulanței. ISU a confirmat că ambulanța implicată în accident aparținea aeroportului, notează Playtech.

Urmăriți Impact.ro și pe