Bianca Rus vrea să renunțe la Bravo, ai Stil. Ce i se întâmplă la Kanal D

Rădulescu Valentin 24.07.2020, 15:08

Una dintre cele mai controversate concurente de la „Bravo, ai Stil”, Bianca Rus, vrea să renunțe la celebrul show. Vedeta a mărturisit recent că are toate motivele pentru a pleca din emisiune.

Bianca Rus este decisă să renunțe

Bianca Rus nu mai suportă să concureze la celebra emisiune ”Bravo, ai Stil!”. Vedeta ardeleancă susține că a ajuns la capătul puterilor și nu mai poate face față bullying-ului. Totul ar fi început după ce s-a fost dat startul noului sezon, iar Bianca se vaită acum mereu apropiaților pentru că este stresată, hărțuită și batjocorită de membrii echipei dar și de jurați. Concurenta mărturisește că a vrut să plece din show, dar nu a fost lăsată.

„Sunt sabotată de toată lumea. Își bat joc la greu de mine, se prefac că nu au timp pentru mine ca să fiu aranjată la păr și nici nu mă lasă să îmi aduc cu mine stiliștii mei. Așa că rămân ultima și cu părul cel mai prost făcut! Îmi vine să plec că mă omoară cu zile ăștia. Mă fac psihic! Și mereu jurații le apreciază pe altele în ciuda tuturor eforturilor pe care eu le fac! Toți banii îi dau pe haine și ei nimic! Râd toate și toți de mine! Voi claca în curând! Îmi vine să mă sinucid câteodată de la starea pe care mi-o provoacă! Și am vrut să plec din show, dar nu mă lasă!”, a spus Bianca Rus apropiaților, potrivit cancan.ro.

Bianca Rus vrea să renunțe la Bravo, ai Stil. Ce i se întâmplă la Kanal D
Bianca Rus vrea să renunțe la Bravo, ai Stil. Ce i se întâmplă la Kanal D

Bianca, în război cu divele

Bianca Rus a început să fie din ce în ce mai controversată după ce a reușit să o enerveze la culme pe Andreea Tonciu. Vedeta a angajat mai mulți stiliști, printre care și cunoscutul Simedru. Așadar, Bianca Rus a vrut să îi fure stilistul lui Tonciu, dar potrivit informațiilor, Andreea a fost mai dură cu el și nu l-a lăsat să coopereze cu mai mulți concurenți.

„Bia Rus a vrut să îi ia stilistul lui Tonciu, pe Simedru, dar, pentru că nu a reușit, pentru că Tonciu a fost foarte dură cu el și nu l-ar fi lăsat să colaboreze cu alte concurente, Bia a reușit să facă o stratagemă interesantă, și anume să îl angajeze, dacă nu pe Simedru, pe hair-stilistul acestuia. Se pare că însă că Bia ar fi fost sabotată de acel băiat, prin Tonciu, căci ea ar fi dat ordinele.

Stilistul acela i-a făcut Biei niște coafuri considerate nu numai inadecvate, dar și dezastruoase pentru ea, astfel că, enervată, Bia a decis să îl concedieze pe acesta, dând un mesaj subliminal cum că, dacă nici stilistul lui Simedru nu este bun, practic nici Simedru nu este de calitate”, au mai declarat sursele pentru cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe