Bianca Drăgușanu, dascăl de dive. Ce afacere inedită lansează, în vreme de pandemie, vedeta. De necrezut

Diana Dumitrache 09.07.2020, 08:10

Pandemia de coronavirus afectează şi buzunarele vedetelor. Izolarea şi distanţarea socială au însemnat contracte pierdute, afaceri care nu mai prosperă, aşadar bani mai puţini. Printre personajele mondene care încearcă să se reprofileze se numără şi Bianca Drăgușanu.

Cum reuşeşte Drăguşanca să facă rost de bani chiar şi în vremuri grele

Fetele care o admiră pe Bianca Drăgușanu au primit o veste minunată! Blondina a anunţat că se pregăteşte să deschidă o şcoală de… dive. Da, aţi citit bine! Probabil vă întrebaţi ce „materii” vor studia.

Aceasta a dezvăluit că va împărtăşi cu tinerele cursante secrete legate de frumusețe, trucuri din mediul virtual și viața reală.

Eu vreau să deschid o școală de dive. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul său duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: Instagram, Like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Focasa blondină va deveni PROFESOARĂ!

Mereu scoasă ca din cutie, Bianca vrea să le înveţe tinerele din România cum să devină adevărate staruri. Vedeta TV nu a ascuns niciodată operaţiile estetice pe care le-a făcut pentru a arăta ca în prezent. Desigur, Bianca întoarce privirile tuturor celor care o întâlnesc. Aşa o apariţie e greu de ratat!

Prima apariţie la TV a Biancăi Drăgușanu
Prima apariţie la TV a Biancăi Drăgușanu

Prima apariţie la TV a Biancăi Drăgușanu

Dacă acum este o păpuşă Barbie, în urmă cu aproape 20 ani lucrurile stăteau cu totul altfel. Prima apariţie TV a fostei asistente a lui Capatos a avut loc în emisiunea „Din dragoste”, prezentată de Mircea Radu. Bianca plângea atunci după Mihai.

Chiar dacă era extrem de fericită de cererea în căsătorie şi era emoţionată până la lacrimi, în cele din urmă vedeta nu poate să-şi dorească decât că imaginile să dispară pentru totdeauna din mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...